Του Νίκου Πρασσά

Όταν οι πρωθυπουργοὶ της Αγγλίας και Αυστρίας, Κάσλρεϊ καὶ Μέττερνιχ αντιστοίχως, ρώτησαν τον Καποδίστρια, «Ποιὸ είναι το Ελληνικὸ Έθνος, πού υπάρχει και πού κατοικεί;», εκείνος απάντησε, «Το Ελληνικόν Έθνος υπάρχει και κατοικεί εξ αμνημονεύτων αιώνων εις την γενέτειραν αυτού γην, ομιλεί την Ελληνικὴν Γλώσσαν και πρεσβεύει σύμπαν την Ορθόδοξον χριστιανικὴν θρησκείαν».

Μίαν απάντηση την οποία θα έπρεπε να έχουν εις γνώσιν τους όλοι αυτοί οι «γνωστοί πανεπιστημιακοί καθηγητές» και «ειδικοί μελετητές» της συμφοράς σε κάτι εκπομπές που παρακολούθησα τελευταία από την ΚΡΗΤΗ TV, με έναν «έγκριτο» κατά τα άλλα, αλλά και συμπαθή δημοσιογράφο, ο οποίος εκπλήσσεται κάθε φορά που ακούει κάτι «καινούργιο» ή «διαφορετικό». Ίσως επειδή δεν γνωρίζει πώς άλλο είναι η πραγματικότητα που ζει ως «έλλην πολίτης», και άλλη είναι η αλήθεια που θα έπρεπε να φροντίσει να μάθει ως πονηρεμένος Έλλην Πολίτης. Τον δικαιολογώ όμως γιατί χαραμίζει τις ώρες του διαβάζοντας την πλαστή και συμβατική ιστορία από την οποία μεθύζεται ο Έληνας καθημερινά, για να επιχειρεί, να συμμετέχει, να ψηφίζει και να ανέχεται ένα σαπρό σύστημα ως Μ@@@@@, αφού έτσι τον αντιμετωπίζουν οι ελληνόφωνοι πρωθυπουργοί, για όλα τα επαίσχυντα που συμβαίνουν εν αγνοία του στον τόπο που νομίζει ότι είναι ακόμη (και) δικός του.

– Έχεις όλα τα δίκια να μας ξεφωνίζεις Νικόλα. Τα δείγματα γραφής μας επιβεβαιώνουν το κείμενό σου. Κάθε μέρα μικραίνει η απόσταση της δύσεως να φτάσει ολοταχώς και να πέσει σαν το ώριμο φρούτο στην αγκαλιά της Κίνας. Το 1984 είναι πλέον εδώ. Προλαβαίνουμε άραγε να βάλουμε φράγματα; Εσύ τί λες..;
– Προλαβαίνουμε, Βίκυ μου. Είναι προτιμότερο να κερδίσουμε την μισή πατρίδα, παρά να την χάσουμε όλην!
:
Για όσους γνωρίζουν Ιστορία ή είναι γνώστες της Αλήθειας, όπως και ολίγοι εξ αυτών των συμμετεχόντων των στοών, που καμώνονται ότι οι μασώνοι πολέμησαν για την «ανεξαρτησία», επειδή οι συντελεστές του Αγώνα ήταν μέλη των, και ήταν όντως, αφού οι ηγέτες του κόσμου χρησιμοποίησαν το «ελληνικό τους σθένος» για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα δίχως να χύσουν δικό τους αίμα. Και αυτό ισχύει μέχρι σήμερα για όσους αναρωτιούνται ότι και ο Ιω. Καποδίστριας ήταν. Θα προσθέσω ότι και ο μακαριστός Χριστόδουλος ήταν. Ε, και; Είναι τοις πάσι γνωστό ότι εάν δεν κατέχεις αυτό το «αξίωμα», για να μην απορούν μερικοί «Ελληναράδες του καναπέ», αυτό ίσχυε από αμνημονεύτων χρόνων εάν δεν ήσουν μύστης σε κάποιο ιερατείο ή στοά, για να γνωρίζεις τα ανίερα ή μη «μυστήρια» κ.λπ.

Εάν όμως παρέβαινες τους κανόνες ή μιλούσες σε εξαφάνιζαν και σε αφανίζουν ως «κατάσκοπο». Κι αυτό κυρίως βγαίνει από τους ανθρώπους που δεν έχουν οικογένεια, επειδή κινδυνεύει μόνον η δική τους ζωή. Όπως και αυτών τα μέλη βρίσκονται σε όλα τα υψηλά κλιμάκια όλων των κρατών παγκοσμίως, επειδή εάν δεν είσαι σε ένα τέτοιο κλαμπ δεν μπορείς να έχεις μέλλον κι ας είσαι ο άριστος των α(χ)ρίστων.

Η ίδια ρατσιστική ιδεολογική διαβάθμιση συμβαίνει και στα πανεπιστήμια για να προωθηθείς, εάν δεν είσαι παιδί κάποιου εξ αυτών για να είναι η καριέρα σου έτοιμη στρωμένη δίχως να κάνεις το παραμικρό, που στην περίπτωση αυτή σημαίνει ότι πρέπει να είσαι βλαξ εκ γενετής, επειδή ακολουθείς τυφλά τις εντολές. Εάν όμως είσαι ένας κοινός μεροκαματιάρης το μόνον προνόμιο που έχεις σ’ αυτήν την ζωή εκτός από το να λες αρλούμπες κι ασυναρτησίες, είναι να παρακολουθείς το θέατρο της πολιτικής σκηνής σε επανάληψη, όσο και το πρόγραμμα της προσχεδιασμένης σου λήξης ημερομηνίας ζωής μέσα από την πλύση εγκεφάλου και καθοδήγησης της τηλεόρασης.

Ανεξαρτησία όμως σημαίνει ότι πολεμάς μόνος σου δίχως βοήθεια, όπως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αδέσμευτοι και δίχως δάνεια ή βαρελάκια «αντίστασης» σε λίρες Αγγλίας που μεταφράστηκε στους αριστερούς και δεξιούς Γερμανοτσολιάδες κατά την διάρκεια της Κοινοβο(υ)λευτικής Δημ(ι)οκρατίας εγκατεστημένη στον Οίκο του Βαυαρού Βασιλιά Όθωνα (Μαύρη Αδελφότης) ή κοινώς Ξενοβούλιο.

Γι’ αυτό, Έλλην(ιδ)α, σου αφαίρεσαν εθνόσημο και σημαία, που αποτελούν τα τοκοχρεολύσια στην κηδεία του Έθνους της «Επετείου των 200 χρόνων Σκλαβιάς» με ξένα πάντα κόλλυβα, αφού οι υπαίτιοι έλαβαν την μάσα από τα «δανεικά» πάνω από τον τάφο των Αληθινών Ανωνύμων Ηρώων, για να απολαμβάνει ο Ιδρυτής της Κεντρικής σου Τράπεζας όσο και πληρώσας τον …αγώνα αφαίμαξης των Ιδεών του Έλληνισμού, που διττά διοικεί την Αποικία (Λευκή Αδελφότης, ΕΕ) και μαζί Προτεκτοράτο (Λευκή Αδελφότης, βαθύ κράτος των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΣΙΑ, ΜΙ6, Μοσάντ).

Εξ ου και η αποσιώπηση, από τους αργυρώνητους κατάπτυστους επιστημονικά ιστορικούς της ανθελληνικού κρατιδίου των ανθελληνικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, του ονόματος του πρώτου και τελευταίου Κυβερνήτη Ιωάννου Καποδίστρια που διέθεσε ακόμη και την ατομική του περιουσία δίχως να λαμβάνει ούτε και μισθό για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην έκβαση του Αγώνα και την Αυτοδιοίκηση του Ελεύθερου Κράτους όσο και την αυτόνομη οικονομική πολιτική που θα είχε επιτύχει εάν ζούσε για να βάλει το νερό στ’ αυλάκι, που δεν μπήκε ποτέ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών που δεν διδάσκονται και εσκεμμένα αποσιωπώνται είναι να καταλήξουν σήμερα οι Έλληνες πρόσφυγες στον ίδιον τους τον τόπο. Όπως και κατά την διάρκεια της πρόσφατης προμελετημένης προδοσίας της Μικρασιατικής Καταστροφής όσο και της παράλληλης διάλυσης της «Τραπέζης της Ανατολής» κι αφαίμαξης του Ελληνικού Πλούτου.

Επειδή υπήρξαν ακόμη πολλές προδοσίες που δεν διδάσκονται, όπως προσφάτως προείπαμε για την «αντίσταση», για την «Κύπρο» και πάντα εκ των «δύο πλευρών». Αφού «δεξιά» και «αριστερά» στην Ελλάδα εκπροσωπούν το ίδιο αφεντικό, και που διαφέρουν δήθεν ιδεολογικά για να εξασφαλίζεται η Συμφορά με επιτυχία.
Όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα, αλλά και «νόμιμα» λόγω δήθεν δημοκρατίας, από αυτούς που εμπιστεύεσαι την ψήφο σου. Αυτό δεν λέγεται έγκλημα, αλλά αυτοκτονία λόγω άγνοιας της Ιστορίας που δεν φρόντισαν εσκεμμένα να σου διδάξουν, ή συντομότερα Βλακεία, αφού ανέχεσαι ακόμη να σου παραδίδουν εδάφη μετά την εθνική κυριαρχία.

– Αν ξυπνήσουμε όπως πρέπει, δεν θα χάσουμε ούτε πατρίδα ούτε πλούτο.

– Ξέχασες όμως, φίλε μου, τους «μετανάστες» που τους έβαλαν στο κόλπο για να σου κλέψουν αριστοτεχνικά τον πλούτο, ενώ εσύ τότε ήσουν και χορτάτος για να σου τον πάρουν με «χαρτί». Αφού σου κατάσχουν την περιουσία λόγω κοροδοϊού και παγκοσμιοποίησης (διάβαζε τί λέει ο ΟΗΕ), μετά θα τον δώσουν στους επιδοτούμενους τουρίστες και σύντομα θα τους τ’ αρπάξουν γρηγορότερα και ευκολότερα γιατί είναι πεινασμένοι εξαγοράζοντάς τους με λίγο «ψηφιακό νόμισμα», κοινώς αέρα κοπανιστό, ως παρακαταθήκη να ζήσουν με την συνδρομή του εμβολίου λίγες ημέρες παραπάνω από τις δικές σου. Έτσι (σε) δουλεύει το Σύστημα, όταν η αισιοδοξία τείνει να γίνει το ναρκωτικό σου δίχως επιστροφή. Κι ο σκύλος χορτάτος και το ταψί γεμάτο!

photo credit
@2019 Beltz & Gelberg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *