Ένα από τα μεγαλύτερα “όπλα” των οραματιστών της παγκοσμιοποίησης είναι το ότι έχουν καταφέρει να κάνουν μια σημαντική μερίδα του κόσμου να πιστεύει ότι όλα όσα λέγονται για το σχέδιο που έχουν και για την επιθυμία να πάμε σε μια …matrix κοινωνία, είναι απλά συνωμοσίες και τίποτε παραπάνω. Και πως το έχουν καταφέρει αυτό; Μα πολύ απλά, με το να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να “μπλεχτεί” σε πολλές ιστορίες.

Δηλαδή, μασώνοι, τσιπάκι, ερπετόμορφοι, αντίχριστος, δευτέρα παρουσία, Bill Gates, George Soros, εξωγήινοι, “σκοτεινή” δύναμη, “φωτεινή” δύναμη, αδρενόχρωμα κτλ, κτλ… Πολλά πράγματα μαζί που ο απλός, ο καθημερινός ο άνθρωπος δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να διαχειριστεί και μοιραία τα απορρίπτει όλα. Σου λέει αφού δεν τα ξέρω εγώ, δεν μπορεί να ισχύουν όλα αυτά. Επειδή του πέφτουν όλα πολύ …βαριά τα απορρίπτει. Γιατί έτσι τον βολεύει να κάνει. Και δεν μπαίνει φυσικά καν στον κόπο να κάνει τη δική του έρευνα προκειμένου να σχηματίσει άποψη για το τι ισχύει και τι όχι. Οι ελάχιστοι που μπήκαν στην διαδικασία να το κάνουν, έχουν κατορθώσει να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, ενώνοντας όλα τα κομμάτια του παζλ που έχουν βρει. Αλλά είναι πραγματικά πολύ λίγοι.

Οι παγκοσμοιοποιητές λοιπόν, έχουν ένα πολύ μεγάλο σύμμαχο στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Τις ίδιες τις κοινωνίες που στο σύνολο τους όχι απλά απορρίπτουν όλα αυτά τα “δυσκολοχώνευτα” αλλά κοντράρουν φανατικά όλους όσους υποστηρίζουν κάποια από αυτά. Με αποτέλεσμα να στέλνονται όλα στον …καιάδα.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με τους εμβολιασμούς. Όσοι εκφράζουν προβληματισμούς και κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις, “βαφτίζονται” “αρνητές”, “συνωμοσιολόγοι”, “ναζί”, “αλήτες”, “φαντασιόπληκτοι” και πάει λέγοντας. Και ας έχουν κάνει μέχρι τώρα στη ζωή τους όλα τα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει. Και ας έχουν βάλει και τα παιδιά τους στην ίδια ακριβώς διαδικασία. Αυτά δεν μετράνε προφανώς…

Δυστυχώς ο σύγχρονος κόσμος αποτελείται από …μαζόχες πραγματικούς, επιτρέψτε μου την έκφραση. Θέλουν να τα πάθουν. Θέλουν να πάμε σε μια κοινωνία εντελώς διαφορετική και πλήρως ελεγχόμενη. Γιατί πολύ απλά, ο κόσμος είναι τόσο …ναρκωμένος από την -κακή πλευρά- της τεχνολογίας, είναι τόσο πολύ εξαρτημένος από το …κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή, που δεν έχει πλέον την διάθεση να ανοίξει λίγο τις …κεραίες του και να ψάξει. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Και όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος που δεν άγεται και φέρεται κατά το δοκούν, όταν θα έχει γίνει η «μετάβαση» θα είναι πλέον πολύ αργά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *