Του Νίκου Πρασσά

– Μεγάλη επιτυχία που κατάφεραν να σε πείσουν ότι μπορείς να επιβιώσεις χωρίς στέγη, χωρίς δουλειά και με τα επιδόματα.Υποκλίνομαι..
– Ο νέος άνθρωπος βρίσκεται λίγα βήματα απόστασης πριν το σχεδιασμένο στάδιο του υβριδικού μοντέλου στο οποίο με (την) επιστημονική ακρίβεια (του εμβολίου) τον κατευθύνουν.

Ο «πλανήτης» Φυλακή μετατρέπεται σε «επίπεδο» Σιωπής δίχως φως (από φλόγα). Αρκεί να αρνηθεί την υπόστασή του, τα υπάρχοντά του, τους συγγενείς του, τους φίλους του, το κατοικίδιό του, το αμάξι του και ό,τι άλλο μέχρι σήμερα ήξερε. Αφού κάθε «υλικό» επιβαρύνει τον ήδη υλιστικό του βίο συμφώνως προς τις διαταγές της νέας κανονικότητας περί «ισότητας» του κομμουνισμού. Ώστε να ζει στο νέο είδος πόλης (φάρμα), στο νέο είδος μέσου μαζικής μεταφοράς (εργάτης), και να είναι απολύτως ελεγχόμενος για την άριστη διευθέτησή του (αναλώσιμος)…

για να βιώσει το αβίωτο (εκ της βίας ως ζώο). Τον εικονικό του θάνατο πριν τον βιολογικό χωρίς αντίσταση και αμφιβολία, ώστε να υπακούει στους δολοφόνους του με την ίδια πειθώ που τους άκουε όταν του υπέγραφαν το Μνημόνιο (με πλαστά στοιχεία). Μόνον που τώρα υπογράφει ο ίδιος την ημερομηνία του Μνημόσυνού του, αφού δεν έχει ακόμη συνειδητοποίησει ότι πέθανε (από τους δοξαστές και σατανιστές του Εωσφόρου).

– Δηλαδή δεν υπάρχει πλέον σωτηρία;
– Το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Όχι επειδή αποδέχεται την μοίρα του, αλλά επειδή ο Θεός μεριμνά για εκείνους μόνον που θα μαρτυρήσουν για την άρνησή τους.
– Και πώς γίνεται να το αποφύγουμε αυτό;
– Να λέμε «όχι» πριν το μεγάλο «ΟΧΙ»

Φωτογραφία από philm1310 από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *