Ότι θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις, επεσήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ, στα πρώτα του δημόσια σχόλια μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάϊντεν!
«Θα κάνουμε κάτι, αλλά όχι ακόμα», δήλωσε ο Τραμπ την Παρασκευή στον Rob Crilly του Washington Examiner. Κάτι αντίστοιχο είχε δηλώσει και από την Φλόριντα λίγο πριν την ορκωμοσία του νέου προέδρου.

«Θα σας πω ότι το μέλλον αυτής της χώρας δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Εύχομαι στη νέα διοίκηση καλή τύχη και μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Έχουν το θεμέλιο να κάνουν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό”, είπε ο Τράμπ σε μια επίσης αινιγματική δήλωση.

Ο Τραμπ είπε ακόμα στους υποστηρικτές του ότι «θα δείτε απίστευτους αριθμούς να έρχονται» – αναφερόμενος στην οικονομία των ΗΠΑ – εάν η διοίκηση του Μπάιντεν αφεθεί στις ανεξέλεγκτες πολιτικές του. Την πρώτη ημέρα της διοίκησής του, ο Μπάιντεν κινήθηκε για να αναιρέσει ορισμένες εκτελεστικές εντολές του Trump σχετικά με τη μετανάστευση, αναστέλλοντας τον αγωγό Keystone XL, αφαιρώντας την Επιτροπή του 1776 και πολλά άλλα.

πηγή:

https://www.theepochtimes.com/trump-makes-first-public-comments-since-leaving-office_3667881.html

photo credit: Gage Skidmore Donald Trump via photopin (license)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *