Ακροαριστεροί ακτιβιστές βανδάλισαν κτίρια και συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο Pacific Northwest στις 20 Ιανουαρίου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κυβέρνηση, την επιβολή του νόμου και τον πρόσφατα ορκισμένο πρόεδρο Joe Biden.

Στο Πόρτλαντ, μαύροι ακτιβιστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έσπασαν παράθυρα και τη γυάλινη πόρτα στο επιχειρηματικό γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος του Όρεγκον, ζωγραφίζοντας ένα αναρχικό σύμβολο πάνω από την πινακίδα του κόμματος, σύμφωνα με τα όσα έδειξε και βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα. Κάποιοι από αυτούς αναποδογυρίζουν τα δοχεία απορριμμάτων και έβαλαν φωτιές.
«Δεν θέλουμε τον Μπάιντεν. Θέλουμε εκδίκηση για τις δολοφονίες της αστυνομίας, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις φασιστικές σφαγές », έλεγε ένα πανό.

Η αστυνομία του Πόρτλαντ αντιμετώπισε ένα πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από ένα κτίριο για την μετανάστευση και το τελωνείο κοντά στο κέντρο της πόλης, με μερικούς από το πλήθος αργότερα να καίνε μια σημαία στο δρόμο.

Στο Σιάτλ, ακτιβιστές της Antifa μπήκαν στην εμβληματική αγορά Pike Place Market και έσπασαν τα παράθυρα σε ένα Starbucks. Μια άλλη ομάδα ακτιβιστών περπατώντας κατά μήκος του δρόμου, κλωτσώντας τους κάδους των σκουπιδιών και κουρελιάζοντας την Αμερικανική σημαία. Παράλληλα ζωγράφισαν αναρχικά σύμβολα με σπρέϊ σε κτίρια. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αναταραχής, ένα για ζημία περιουσίας και ένα άλλο για επίθεση.

πηγή:

https://www.theepochtimes.com/antifa-in-seattle-and-portland-smash-property-oppose-biden-police-we-are-ungovernable_3665544.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-01-21-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *