Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το VAERS. Σχετικές έρευνες κάνουν FDA και CDC

Εξήντα έξι έγιναν πλέον τα άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες τα οποία πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19, σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύει το Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Όπως έχουμε γράψει ξανά, το VAERS είναι μια ομοσπονδιακή βάση δεδομένων που αφορά στα εμβόλια και τις παρενέργειες τους και ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Abigail Capobianco, εκπρόσωπος της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), δήλωσε στους Epoch Times για το θέμα αυτό: «Οποιεσδήποτε αναφορές θανάτου μετά τη χορήγηση εμβολίων διερευνούνται άμεσα και αυστηρά από την FDA και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC)».

Το Epoch Times γράφει επίσης και τα ακόλουθα:
«Εκτός από τους θανάτους, οι άνθρωποι έχουν αναφέρει 96 απειλητικά για τη ζωή τους συμβάντα μετά από εμβολιασμούς COVID-19 καθώς και 24 μόνιμες αναπηρίες, 225 νοσηλεία και 1.388 επισκέψεις σε κέντρα πρώτων βοηθειών». Και προσθέτει μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Ένας θάνατος μετά τον εμβολιασμό προσέλκυσε την προσοχή νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Ο Γκρέγκορι Μάικλ, ένας 56χρονος ιατρός στο Ιατρικό Κέντρο του Όρους Σινά στο Μαϊάμι της Φλόριντα, έκανε το εμβόλιο στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Δεκαέξι ημέρες αργότερα, πέθανε.Η σύζυγος του Michael Heidi Neckelmann είπε στο Facebook ότι ο σύζυγός της ήταν «πολύ υγιής» πριν εμβολιαστεί. Είπε ότι έγινε δεκτός σε μονάδα εντατικής θεραπείας με διάγνωση οξείας ιδιοπαθούς θρομβοκυτταροπενικής, μιας διαταραχής του αίματος που προκλήθηκε από αντίδραση στο εμβόλιο. Τελικά, πέθανε».

Photo by Gustavo Fring from Pexels

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *