Τεράστια ποσά προκειμένου να αγοράσει γεωργικής εκτάσεις έχει δώσει ο Bill Gates! Είναι πλέον ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική, σύμφωνα με μια έκθεση του Forbes.
«Μετά από χρόνια αναφορών ότι αγόραζε γεωργική γη σε μέρη όπως η Φλόριντα και η Ουάσινγκτον, το The Land Report αποκάλυψε ότι ο Γκέιτς, ο οποίος έχει καθαρή αξία σχεδόν 121 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με την Forbes, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο γεωργικών εκτάσεων που εκτείνεται σε 18 πολιτείες».

«Οι μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις του είναι στη Λουιζιάνα (69.071 στρέμματα), στο Αρκάνσας (47.927 στρέμματα) και στη Νεμπράσκα (20.588 στρέμματα). Επιπλέον, έχει μερίδιο σε 25.750 στρέμματα μεταβατικής γης στη δυτική πλευρά του Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία αναπτύσσεται ως νέο προάστιο. “

Ο Gates κατέχει πλέον 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ, κυρίως «μέσω τρίτων οντοτήτων από την Cascade Investments, το προσωπικό επενδυτικό όχημα της Gates».
Σύμφωνα με το Forbes, δεν είναι γνωστό τι κάνει ο Γκέιτς με τη γη και η Cascade Investments αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Όσον αφορά τους μεμονωμένους ιδιοκτήτες γης, ο Γκέιτς εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ πίσω από τον John C. Malone, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία θέση με 2,2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων και δασών και τον ιδρυτή του CNN, Ted Turner, ο οποίος κατέχει 2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων. Ο Jeff Bezos της Amazon «επενδύει επίσης σε γη σε μεγάλη κλίμακα», σύμφωνα με την έκθεση.Και αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι από τη μια οι δισεκατομμυριούχοι …φιλάνθρωποι και τεχνοκράτες αποκτούν γη με επιταχυνόμενη ταχύτητα αλλά φαίνεται να λένε στο ευρύ κοινό ότι στο μέλλον η ιδιωτική ιδιοκτησία θα πάψει να υπάρχει. Στα βιβλία του, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab διευκρινίζει ότι η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» ή «Η Μεγάλη Επαναφορά» θα οδηγήσει στην κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Αυτό το μήνυμα επαναλαμβάνεται στον επίσημο ιστότοπο του WEF, ο οποίος αναφέρει: “Καλώς ήλθατε στο έτος 2030. Καλώς ήλθατε στην πόλη μου – ή θα έπρεπε να πω,” η πόλη μας “. Δεν έχω τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω συσκευές ή ρούχα. “

Προφανώς, δεν θα σας επιτραπεί η κατοχή ιδιωτικής ιδιοκτησίας και η μόνη σας λύση θα είναι να ζείτε σε κατάσταση μόνιμης εξάρτησης από έναν μικρό αριθμό πλούσιων ελίτ που θα κατέχουν τα πάντα, μεταξύ αυτών και τεράστιες εκτάσεις γης. Αυτό κάποτε λεγόταν φεουδαρχία, που είναι μια μορφή δουλείας.

Πηγή:

https://www.infowars.com/posts/bill-gates-buying-up-huge-amount-of-farmland-while-great-reset-tells-americans-future-is-no-private-property/

photo credit: UN Geneva Press Conference – Margaret Chan & Bill Gates via photopin (license)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *