A heatlh worker preparing to extract a dose of vaccine from a vial.
Η επόμενη ημέρα σύμφωνα με τους οραματιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν θα είναι ποτέ όπως την ξέραμε. Το ηλεκτρονικό μητρώο εμβολιασμένων είναι κάτι που προωθείται από πολλούς και η πρόσφατη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού μόνο τυχαία δεν ήταν

Η πιστοποίηση εμβολιασμού και το αντίστοιχο ψηφιακό μητρώο το οποίο οραματίζεται και η Ελληνική κυβέρνηση, είναι κάτι το οποίο γνωρίζει μεγάλη απήχηση σε ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα δεν είναι τυχαίο το ότι μεγάλες εταιρείες ήδη πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, πρόκειται για κάτι που αποτελεί ένα από τα βασικά «όπλα» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και προφανώς δεν θα …μας αφήσουν σε ησυχία μέχρι να το πετύχουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft, η Oracle και η Saleforce, τρεις τεράστιες εταιρείες δηλαδή που αποτελούν «Κολοσσούς», συνεργάζονται και ασκούν πιέσεις για να ολοκληρωθεί το μητρώο το συντομότερο δυνατό, μέσω του οποίου οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα «να αποδείξουν την κατάσταση της υγείας τους».

Τα όσα είπε πρόσφατα ο Έλληνας Πρωθυπουργός σχετικά με αυτό το μητρώο δεν είναι τυχαία καθώς και είναι πράγματα τα οποία ήδη έχουν συζητηθεί Παγκοσμίως. Οι οραματιστές της επόμενης ημέρας υπόσχονται ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορεί κάποιος να ταξιδεύει με ασφάλεια, να πηγαίνει στη δουλειά του, στο σχολείο και γενικώς να ζει την καθημερινότητα του χωρίς περιορισμούς και άλλα προβλήματα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όλο το Παγκόσμιο σύστημα κινείται προς τα εκεί και είναι αποφασισμένο να ξεπεράσει τις φωνές διαμαρτυρίας που ήδη ακούγονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ήδη για τον σκοπό αυτό υπάρχει και website. Είναι το https://commonpass.org/ το οποίο όποιος το επισκεφθεί μπορεί να αντλήσει πολλές πληροφορίες για το πώς σχεδιάζεται να είναι η επόμενη ημέρα.

photo credit: Asian Development Bank General Photo: Vaccine via photopin (license)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *