Δείχνει το δρόμο στην κυβέρνηση για το που θα έπρεπε να εστιάσει αλλά και στην αντιπολίτευση για το πώς θα μπορούσε να γίνει εποικοδομητική

Δυναμικά στην πολιτική ζωή του τόπου έχει μπει ο επικεφαλής του «Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών – Ελεύθεροι Ξανά», Φαίδων Βόβολης! Ο γνωστός καρδιολόγος είναι φανερό πως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ταράξει για τα καλά τα νερά και δείχνει πανέτοιμος να δώσει μια ισχυρή γροθιά στο κατεστημένο, προσφέροντας κάτι διαφορετικό και προασπίζοντας την Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένεια, έννοιες δηλαδή που δυστυχώς έχουν πλέον …ξεφτίσει. Ο λόγος του είναι πραγματικά ενωτικός, επιθυμία του να συσπειρώσει τους Έλληνες και μεγάλος του στόχος να σταματήσει τους παραλογισμούς που όλοι βιώνουμε από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας ο κορωνοϊός.

Σαν επιστήμονας κάνει μια ψύχραιμη προσέγγιση του ιού αποφεύγοντας τις …υστερικές φωνές συναδέλφων του που απλά προπαγανδίζουν εξυπηρετώντας την «γραμμή» της κυβέρνησης. Κανένας γιατρός οποιασδήποτε ιδιότητας δεν νομιμοποιείται να …κουνάει το δάκτυλο και να σπέρνει τον τρόμο στον πολίτη για θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία (δημόσια ή προσωπική δεν έχει σημασία). Αντίθετα θα πρέπει να λειτουργεί κατευναστικά και συμβουλευτικά χωρίς φυσικά καμία υποχρεωτικότητα.

Ο Φαίδων Βόβολης έκανε το αυτονόητο και κατάφερε με …το σπαθί του να μπει στην καθημερινότητα κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Και όπως φαίνεται από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, δεν λέει κάτι απλά για να το πει. Ήρθε για να μείνει, παραδίδοντας αυτή τη στιγμή μαθήματα προς όλους. Και προς τη συμπολίτευση για το που θα πρέπει να εστιάσει με γνώμονα το καλό και το δίκαιο των πολιτών αλλά και στην αντιπολίτευση για το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί για να είναι εποικοδομητική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *