Σε έναν απίστευτο αγώνα ταχύτητας προκειμένου να εμβολιάσει το ταχύτερο δυνατό τους Έλληνες έχει επιδοθεί η κυβέρνηση. Είναι κατά τα φαινόμενα το μεγάλο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μαξίμου (με τις πλάτες και της αντιπολίτευσης ασφαλώς), να δείξει «καλό πρόσωπο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην γενική οδηγία που έχει δοθεί. Με την αμέριστη συμπαράσταση και των ΜΜΕ που κάνουν μια τρομερή προπαγάνδα αλλά και μιας ομάδας γιατρών και νοσηλευτών, προσπερνάνε το νόμο του Ιπποκράτη αλλά και το ότι καμία ιατρική πράξη δεν μπορεί να εμπεριέχει υποχρεωτικότητες (άμεσες ή έμμεσες), και μπαίνουν σε μια διαδικασία που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Και αυτό διότι οι ίδιες οι εταιρείες που έχουν κατασκευάσει το εμβόλιο ενημερώνουν ότι βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό επίπεδο (διαβάστε το σχετικό θέμα που είχαμε γράψει ΕΔΩ) και δεν είναι πλήρως πιστοποιημένες όλες οι παρενέργειες που μπορούν να προκληθούν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι αυτοί που εμβολιάζονται πρέπει να υπογράφουν και σχετικό έγγραφο προκειμένου να μην φέρει κανείς άλλος την ευθύνη αν συμβεί κάτι.

Αυτά τα νέας τεχνολογίας εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί με ταχύτητες φωτός (σε σχέση με το τι συνέβαινε έως τώρα), δεν μπορούν να παραχθούν και εύκολα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι …παλινωδίες της κυβέρνησης σχετικά με τους αριθμούς των δόσεων. Τα κάποια εκατομμύρια έγιναν ορισμένες χιλιάδες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι εταιρείες δεν μπορούν να καλύψουν τις δόσεις και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μια συνετή κυβέρνηση θα κρατούσε μια στάση αναμονής και δεν θα έπεφτε …με τα μούτρα όπως έκανε η Ελληνική Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διότι με όλα αυτά που λένε ειδικοί ανά τον κόσμο, τα πράγματα με αυτά του νέου τύπου εμβόλια δεν είναι ξεκάθαρα. Απαιτούνται και άλλες μελέτες προκειμένου να αποκρυσταλλωθεί καλύτερη άποψη. Διότι τι θα γίνει αν σε ένα ή ενάμιση χρόνο από τώρα σημειωθούν σημαντικές παρενέργειες; Τι θα κάνει η κυβέρνηση τότε; Θα πει ότι δεν έχω καμία ευθύνη; Και έτσι απλά το θέμα θα μπει στο αρχείο;

vaccines photo credit: wuestenigel European union regulator approved Pfizer-BioNTech vaccines via photopin (license)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *