Ο Matthew Pottinger, ο Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είπε σε πολιτικούς από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης ότι η πιο πιθανή πηγή του κοραναϊού (COVID-19) είναι ένα κινεζικό εργαστήριο. Ισχυρίστηκε ότι ο ιός προήλθε πιθανότατα από το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan, το μοναδικό βιολογικό εργαστήριο της Κίνας.
«Υπάρχει ένα αυξανόμενο πλήθος στοιχείων ότι το εργαστήριο είναι πιθανότατα η πιο αξιόπιστη πηγή του ιού», αναφέρει ο Pottinger. Ο νέος ιός μπορεί να έχει διαρρεύσει και μπορεί να ήταν «ατύχημα», πρόσθεσε ο Pottinger, τονίζοντας ότι ακόμη και «προσωπικότητες στο Πεκίνο έχουν απορρίψει ανοιχτά την ιστορία της εμφάνισης του ιού στην αγορά».

Στη συνάντηση, η οποία έγινε μέσω zoom, συμμετείχαν και εμπειρογνώμονες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας οι οποίοι ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στο Γουχάν για να πραγματοποιήσουν μια πλήρη έρευνα σχετικά με την πηγή του COVID-19.
Πολλοί επικριτές, συμπεριλαμβανομένου του Pottinger, εικάζουν ήδη ότι ο ΠΟΥ, λόγω του ότι επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την Κίνα, θα αλλάξει τα ευρήματά του για να κάνει το κομμουνιστικό καθεστώς να φαίνεται αθώο.

Ο Ιάιν Ντάνκαν Σμιθ, πρώην ηγέτης του Κόμματος του Τόρι που παρευρέθηκε στη συνάντηση, σχολίασε ότι οι δηλώσεις του Pottinger αντιπροσωπεύουν μια «ενίσχυση» της αμερικανικής θέσης σχετικά με την πηγή του κοραναϊού Wuhan (COVID-19). «Μου είπαν ότι οι ΗΠΑ έχουν έναν πρώην επιστήμονα από το εργαστήριο στην Αμερική αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Smith. «Αυτό άκουσα πριν από μερικές εβδομάδες. Με οδήγησαν να πιστέψω το πώς και από που προήλθε ο ιός».

Η άρνηση του Πεκίνου να επιστρέψει στους δημοσιογράφους να επισκεφθούν το εργαστήριο Wuhan είναι κάτι που ενισχύει την άποψη του Pottinger. «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτά τα εργαστήρια που υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει», πρόσθεσε ο Smith. “Δεν γνωρίζουμε τι έχουν κάνει σε αυτό το εργαστήριο.”

Ο Σαμ Άρμστρονγκ, διευθυντής επικοινωνιών στην ομάδα πολιτικής εξωτερικής πολιτικής της Εταιρείας Τζάκσον Τζάκσον, ανακοίνωσε δημοσίως ότι είναι καιρός για τη βρετανική κυβέρνηση, τουλάχιστον – και θα ζητούσαμε επίσης από την αμερικανική κυβέρνηση – να «αναζητήσουν απαντήσεις και αποζημίωση για το COVID- 19. ” Εάν ο Πρόεδρος Τραμπ παραμείνει στο αξίωμά του για δεύτερη θητεία, υπάρχει πιθανότητα και αυτός να ζητήσει από την Κίνα να καταβάλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αποζημιώσει όλους τους Αμερικανούς για ότι έχουν υποστεί έως τώρα λόγω του covid.

πηγή: https://www.naturalnews.com/2021-01-10-top-government-official-china-lab-leak-coronavirus.html

photo credit
Φωτογραφία από Tumisu από το Pixabay

Μια σκέψη στο “H προέλευση του covid-19 και αυτοί που πρέπει να λογοδοτήσουν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *