Τρόμο και …βαθύ σκοτάδι φέρνει η «ατζέντα» της διακυβέρνησης του Joe Biden σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι θεαματικά το επόμενο διάστημα και τελικά κυβερνήσει την Αμερική. Ο …εκφραστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι τίποτε άλλο από έναν άνθρωπο που θα ακολουθήσει το …σχέδιο των οραματιστών της παγκοσμοιοποίησης προκειμένου να υλοποιηθεί η …μετάβαση των κοινωνιών στην matrix εποχή που σώνει και καλά θέλουν να μας επιβάλλουν.
Διαβάστε μερικά μόνο από τα δεινά που αναμένεται να επιβληθούν στην κοινωνία της Αμερικής και κατ΄ επέκταση το ίδιο επιδιώκουν οι επικυρίαρχοι να κάνουν και στον υπόλοιπο κόσμο.

-Υποχρεωτικές μάσκες και υποχρεωτικοί εμβολιασμοί (έμμεση ή άμεσοι δεν έχει σημασία) με «ποινή» για αυτούς που δεν ακολουθήσουν ακόμα και τη σύλληψη.

-Δημιουργία νόμου περί «εξέγερσης» και δικαιοδοσία στον Αμερικανικό στρατό να κινηθεί εναντίον των πατριωτών και υποστηρικτών του Τραμπ οι οποίοι θα χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες»

-Ενεργοποίηση και άλλων lockdown προκειμένου να διαλυθεί και άλλο η οικονομία και οι περισσότεροι Αμερικανοί να ζουν με επιδόματα.

-Πλήρης κατάρρευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπου δεκάδες εκατομμύρια άτομα θα οδηγηθούν στην ανεργία και στις εξώσεις από τα σπίτια τους.

-Ελάχιστος μισθός ανά ώρα τα 23 δολλάρια.

-Κατάργηση του τείχους των συνόρων και ενθάρρυνση εκατομμύρια παράνομων να εισέλθουν στην Αμερική λαμβάνοντας κάρτες ψηφοφορίας και οδηγίες για να ψηφίσουν τους δημοκρατικούς.

-Αποκλεισμός όλων των AR-15 και ημιαυτόματων τουφεκιών, καταστροφή της δεύτερης τροποποίησης και κατάσχεση όλων των όπλων που κατέχουν ιδιώτες πολίτες Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για περίπου 500 εκατομμύρια όπλα.

-Προστασία της Big Tech και το καθεστώς λογοκρισίας της, προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης κυριαρχία των πληροφοριών στην Αμερική, αποκλείοντας όλες τις ανεξάρτητες φωνές με οποιοδήποτε απαραίτητο μέσο.

-Νέοι φόροι στα αυτοκίνητα, στην αγορά τροφίμων ή τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Έλεγχος της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσω κατανομής άνθρακα και τιμωρία όσων μιλούν ενάντια στη νέα «πράσινη τυραννία».

dark photo credit
Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *