Το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι απλά συνδεδεμένο με την ιστορία του κορωνοϊού. Είναι θα έλεγε κανείς η …αφορμή για να εμφανιστεί αυτός ο ιός που απειλεί να αλλάξει το ρου ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό ή και συνωμοσιολογικό αλλά κατά την ταπεινή μας άποψη είναι μια μεγάλη αλήθεια. Την οποία βέβαια αποκρύπτουν όλα τα κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά αλλά στο πολύ κοντινό παρελθόν για να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα που συνδέονται με τον κορωνοϊό και τον τρόπο που εμφανίστηκε στον πλανήτη. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ από την πρώτη στιγμή της εκλογής του ήταν ο άνθρωπος που χαλούσε τα σχέδια των οραματιστών της παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή του George Soros, του Bill Gates και της παρέας τους. Για να θυμηθούμε λίγο κάποια σημαντικά γεγονότα που μπορεί στη …γειτονιά μας να πέρασαν απαρατήρητα αλλά ήταν τόσο σημαντικά για όλη την ανθρωπότητα.

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Τραμπ πήγε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, στη «φωλιά» των οραματιστών της Νέας Τάξης και δημιούργησε τους πρώτους τριγμούς με την τοποθέτηση του. Τι είχε πει μεταξύ άλλων; Διαβάστε: «Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την μεγαλειότητα της θεϊκής δημιουργίας και την φυσική ομορφιά του κόσμου μας. Αλλά για να αγκαλιάσουμε τις δυνατότητες του αύριο πρέπει να απορρίψουμε τις παρανοικές προφητείες καταστροφής και τις προβλέψεις τους για την Αποκάλυψη. Οι κινδυνολόγοι αυτοί επιθυμούν πάντα το ίδιο πράγμα, την απόλυτη κυριαρχία για την εξουσία, την μεταμόρφωση και τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας. Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε στους ακραίους σοσιαλιστές να καταστρέψουν την οικονομία μας και να ναυαγήσουν την χώρα μας».

Ήταν μια γροθιά στο στομάχι για την παρέα του Σόρος, ο οποίος δυο μέρες μετά έκανε παρέμβαση (στο Νταβός) και δήλωσε , «Οι εκλογές των ΗΠΑ θα καθορίσουν την μοίρα όλου του κόσμου». Τυχαίο; Προφανώς και όχι. Από τότε ο Σόρος το …πήρε πατριωτικά και έβαλε στοίχημα να …φάει τον Τραμπ διότι ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να συμπλεύσει με το όραμα της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Καπιταλιστής και ο Τραμπ βέβαια αλλά όχι «διεθνιστής» ή «παγκοσμιοποιητής». Καπιταλιστής αλλά πάνω απ’ όλα πατριώτης.

Αλλά και πέρσι έγινε και κάτι ακόμα που ήταν …το κερασάκι στην τούρτα γι’ αυτά που θα ακολουθούσαν. Ο Σόρος κάνοντας τοποθέτηση στον ΟΗΕ, είπε: «Ξεκάθαρα θεωρώ την κυβέρνηση Τραμπ κίνδυνο για τον κόσμο, αλλά την θεωρώ ως καθαρά προσωρινό φαινόμενο που θα εξαφανιστεί το 2020!». Στην τοποθέτηση που έκανε ο Τραμπ έδωσε τη χαριστική βολή στο σύστημα λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι έξυπνοι ηγέτες πάντα βάζουν μπροστά το καλό των ανθρώπων τους και το καλό της χώρας τους πρώτα. Το μέλλον δεν ανήκει στους παγκοσμιοποιητές. Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες».

Μετά από αυτά, ως δια μαγείας εμφανίστηκε στην ανθρωπότητα ο κορωνοϊός. Όλος τυχαίως δηλαδή όπως αντιλαμβάνεστε. Εμφανίστηκε ένας ιός ο οποίος «χτύπησε» την ισχυρή οικονομία της Αμερικής του Τραμπ και φυσικά ολόκληρου του κόσμου. Και αυτοί που …τον έσπειραν (τον ιό) ετοιμάζονται να εμφανιστούν ως σωτήρες. Είναι αυτοί που από τους τελευταίους μήνες …μας σώνουν. Και ασχολούνται σε καθημερινή βάση για …το καλό μας. Δεν είναι εντυπωσιακό; Τι καλοί άνθρωποι. Τι καλές κυβερνήσεις έχουμε αποκτήσει έτσι ξαφνικά. Και φυσικά ο μέσος πολίτης που έχει ..φάει κατακέφαλα τη μεγάλη προπαγάνδα η οποία τον έκανε να νιώθει ανασφάλεια για την ίδια του τη ζωή, είναι δύσκολο να σκεφθεί πως όλοι αυτοί που …μας σώνουν τώρα, δεν έκαναν τίποτα όλα τα προηγούμενα χρόνια όπου τα μνημόνια, το ξεπούλημα του κράτους, οι κλοπές, οι αδικίες και οι ληστείες των συντάξεων έδιναν και έπαιρναν.

Δηλαδή τους έπιασε ο πόνος τους τελευταίους μήνες και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σταθούν δίπλα μας. Έτσι δεν είναι; Προσέξτε λίγο το οξύμωρο. Στην εποχή του κορωνοϊού, τα άτομα άνω των 60 ετών είναι «ευπαθείς ομάδες». Πριν τον κορωνοϊό, δεν μπορούσαν να βγουν στην σύνταξη. Θεωρούνταν ενεργοί για δουλειά ακόμα πολίτες. Φοβερό ε;

4 σχόλια στο “Ο Τραμπ που τους χάλασε τη …σούπα και το ζοφερό μέλλον…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *