Θέση για τον ….αστυνόμο του internet, τα Ελληνικά Hoaxes πήρε και ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών – Ελεύθεροι Ξανά”, Φαίδων Βόβολης με αφορμή την “επίθεση” που δέχθηκε ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας σχετικά με μια ανάρτηση του για τους ανοσοκατασταλμένους. Ο κ. Βόβολης που έχει και την ιδιότητα του γιατρού (καρδιολόγος) μεταξύ άλλων επισημαίνει πως ” σαφώς δεν μπορούν να τον κρίνουν ‘κάποιοι’ αναρμόδιοι λογοκριτές ‘που απλά εκτελούν υπηρεσίες της κυβέρνησης και έχουν διασυρθεί όλον αυτόν τον καιρό”.
Όλη του η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

“Δεν έχω αναφερθεί ποτέ προς συγκεκριμένες ομάδες λογοκριτών.
Όχι για άλλο λόγο αλλά διότι θεωρώ τον λόγο τους επιστημονικά αναξιόπιστο και αστείο..

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% με το άρθρο του κου Κούβελα.
Στην κάθε λέξη του.
Και σαφώς έχει δίκιο σ αυτό που λέει για τους ανοσοκατασταλμένους.
Και σαφώς δεν μπορούν να τον κρίνουν ‘κάποιοι’αναρμόδιοι λογοκριτές ‘που απλά εκτελούν υπηρεσίες της κυβέρνησης και έχουν διασυρθεί όλον αυτόν τον καιρό.

Αν ήθελαν να προστατεύσουν τα αυτιά του κόσμου από ψευδή(που εννοείται ΔΕΝ έχουν κανένα δικαίωμα& καμία επιστημονική επάρκεια), θα σχολίαζαν τις καθημερινές ανοησίες των παρακαθήμενων στα ΜΜΕ,που ιατρικώς είναι πολλάκις στα όρια του..αστείου κι όχι να επιχειρούν να λογοκρίνουν ΟΛΕΣ τις φωνές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που ενημερώνουν αληθινά τον λαό μας.

Απορώ πως μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως κάποιοι επιστημονικά εντελώς εκτός θέματος,μπορουν να κρίνουν ιατρικά θέματα και όλως τυχαίως υπέρ της κυβέρνησης.
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ .
Εσκεμμένα ναι.

Δεν απάντησα ποτέ(και δεν πρόκειται να το κάνω , είναι σαν να μην υπάρχουν και είναι μόνον για τους αφελείς) όχι γιατί δε θα μπορούσα-πάρτυ θα έκανα-,αλλά διότι δεν μπορώ να λάβω επιστημονική άποψη δική τους σοβαρά εξαιτίας του ότι απλά..δεν γνωρίζουν..
Ούτε και ο ‘δημόσιας υγείας ‘μπορεί να καταρρίψει κάτι δικό μας, δεν έχει επάρκεια.
Ότι έχω πει είναι απόλυτα έτσι.
Όταν κάνω λάθος θα βγω εγώ να το πω.

Φίλοι μου:
και οι λογοκριτές είναι μια μάστιγα της εποχής, σας βεβαιώ όμως πως στην κατάλληλη ώρα θα υπάρχει ΝΕΜΕΣΙΣ.
Όποιος ψευδολόγησε, λογόκρινε, προσπάθησε να κάνει τη νύχτα μέρα και διέλυσε με τη στάση του τους Έλληνες, θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Δεν είναι δύσκολο.
Δεν αργεί…”

Μια σκέψη στο ““Διασύρονται τα hoaxes, εκτελούν οδηγίες της …κυβέρνησης!””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *