Τη δική του απάντηση στα Ελληνικά Hoaxes που κάνουν λόγο για fake news σε ανάρτηση του για τους ανοσοκατασταλμένους, δίνει ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτριος Κούβελας. Με νέα του ανάρτηση δίνει ξεκάθαρες εξηγήσεις ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά. Διαβάστε:
“Τα ελληνικά Hoaxes για κάποιους άγνωστους και αδιάφορους, σε μένα λόγους, προέβησαν στην συγκεκριμένη ανάρτηση.
Προφανώς και οι άνθρωποι που «μελετούν» τις ανακοινώσεις είναι «τριτοτέταρτοι» επιστημονικά, λειτουργικά αναλφάβητοι ή εξαιρετικά κακοπροαίρετοι ή και όλα μαζί, μια που το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Φυσικά δε και έχουν κάποιο σύνδρομο τύπου ΖΟΡΟ ή Ρομπεν των Δασών, ενώ δεν έχουν και εργασία να κάνουν.
Δεν θα απαντούσα καθόλου, για τους ίδιους, μια που τους θεωρώ «ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», αλλά για την ασφάλεια των ευπαθών ομάδων.
Οι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ λοιπόν είναι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ, όπως λέει η λέξη. Είτε νοσούν από AIDS, είτε λαμβάνουν αγωγή με φάρμακα τύπου ΚΟΡΤΙΚΟΣΤΕΡΟΕΙΔΗ, κυκλοσπορίνη και άλλα ανοσοκατασταλτικά ή ανοσοτροποποιητικά, φάρμακα δεν αναμένεται να παράξουν αντισώματα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑ, ακριβώς διότι το ανοσιακό ή ανοσοποιητικό σύστημά τους είναι αδρανές!
Επιπλέον σε ένα αυτοάνοσο νόσημα υπάρχει μια παθολογική κατάσταση του ίδιου συστήματος και ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει πως θα συμπεριφερθούν οι εν λόγω ασθενείς σε κάποιο ανοσιακό ερέθισμα!
Τέλος σε άτομα που εμβολιάζονται με οποιοδήποτε νέο προϊόν, αν κάποιος μπορεί να γνωρίζει την δυνητική αλληλεπίδραση με οτιδήποτε, καλό θα ήταν να το δημοσιεύσει. Για παράδειγμα αναφέρω την πιθανή δράση της, από το εμβόλιο παραγόμενης πρωτεΐνης, σε επίτοπο της νικοτίνης (οι νικοτινικοί υποδοχείς ανταποκρίνονται στον νευρομεταβιβαστή του αυτόνομου νευρικού συστήματος Ακετυλοχολίνη), που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία μας και φυσικά να αλληλεπιδράσει με σωρεία φαρμάκων!
Φυσικά έχω ήδη ενημερώσει έγκριτους νομικούς για την άθλια συμπεριφορά των HOAXES απέναντι και στο πρόσωπό μου, και φυσικά για το επικικίνδυνο της στάσης τους για μερίδα ασθενών, που φθάνει στην αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *