Λέτε πως έχουμε μία “φονική πανδημία”, λέτε πως “ΟΛΟΙ κινδυνεύουν το ίδιο” και αποδεικνύεται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζετε

Η επικινδυνότητα τον “φονικού” ιού για ηλικίες ως 65 ετών είναι η ίδια (ή ίσως και μικρότερη) από αυτή του τροχαίου! και μάλιστα για ηλικίες μέχρι 40 το να κυκλοφορείς ακόμα και πεζός στην Ελλάδα είναι πιο επικίνδυνο από τον φοβερό και τρομέρο ιό.

Και μην πείτε πως ευθύνονται τα μέτρα που πήρατε επειδή όλο τον καιρό μας λέτε πως “οι νέοι δεν τηρούν τα μέτρα”, “οι πλατείες είναι γεμάτες”, “ο κόσμος δεν ακολουθεί τις οδηγίες” και όλα αυτά τα δημοκρατικά μέτρα προστασίας που εφαρμόζετε.


Ή τηρούμε τα μέτρα και μας λέτε ψέματα για να δικαιολογήσετε το ότι έχετε αποτύχει στην αντιμετώπιση της “πανδημίας” ή τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως μας τα λέτε στο ιατρικό μέρος της όλης κατάστασης. Ακόμα χειρότερα από τα όσα βγαίνουν σιγά-σιγά στην δημοσιότητα φαίνεται πως ισχύουν και τα δύο.

Πέρασε σχεδόν 1 χρόνος και τα δεδομένα που υπάρχουν λένε πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα μας λέγατε και συνεχίζετε να μας λέτε. Αφήστε μας να ζήσουμε, Το απαιτούμε! και είμαι σίγουρος πως εκφράζω την συντριπτική πλειοψηφία των 8.500.000 και πλέον εκατομμυριών από τα 10,5 εκατομμύρια του πληθυσμού της χώρας οι οποίοι ανήκουμε στην ηλικιακή ομάδα των εώς 65 ετών.

Φωτό: Peter Suciu / Contributor / forbes.com /

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *