<span>Photo by <a href="https://unsplash.com/@tjump?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Nik Shuliahin</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/usa?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a></span>

Υπάλληλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες αεροδιαστημικής στον κόσμο, παρείχε μια συγκλονιστική κατάθεση που περιγράφει λεπτομερώς τον ρόλο του στην πιο περίπλοκη εγκληματική πράξη που επηρέασε τις εκλογές των ΗΠΑ. Στην ουσία ο συγκεκριμένος υπάλληλος σκιαγράφησε ένα σχέδιο που αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένο και που είχε να κάνει με τους υπολογιστές Leonardo και τη χρήση στρατιωτικών δορυφόρων που βρίσκονται στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Το Nations In Action, ένας κυβερνητικός οργανισμός διαφάνειας, συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ορθής Διακυβέρνησης για να διερευνήσει διεξοδικά τις εκλογικές παρατυπίες που απέδωσαν την πολυαναμενόμενη απόδειξη ότι μια άψογη συνωμοσία για την κατάρρευση της Αμερικής εκτελέστηκε με εξαιρετικούς πόρους και παγκόσμια συμμετοχή. Αμερικανοί και εκλεγμένοι αξιωματούχοι έχουν τώρα απόδειξη ότι οι εκλογές έχουν πράγματι κλαπεί.

Το σύστημα, παρέχει τη δυνατότητα και το μηχανισμό σε κάθε πολιτεία να ανακαλεί αμέσως την εκλογή των ψηφοφόρων ή να αντιμετωπίζει αγωγές και να ζητά από όλες τις υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να κλειδώσουν όλες τις εσωτερικές επικοινωνίες, τον εξοπλισμό και τα έγγραφα από την Πρεσβεία της Ρώμης. «Πρόκειται για πραξικόπημα που θα σταματήσουμε στο όνομα της δικαιοσύνης και των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών», δήλωσε η Μαρία Στρόλο Ζακ, Πρόεδρος των Εθνών σε Δράση.

Το Ινστιτούτο Καλής Διακυβέρνησης εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:
“Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την πλήρη αλήθεια, να εκθέσουμε τους δράστες αυτού του φρικτού εγκλήματος και να διασφαλίσουμε ότι κάθε άτομο που εμπλέκεται, ανεξάρτητα από τη θέση του, διώκεται στο μέγιστο βαθμό του νόμου”.

πηγή: https://nationsinaction.org/2021/01/press-release-voter-fraud/

photo credit
Photo by Nik Shuliahin on Unsplash

https://www.youtube.com/watch?v=vQim3WThQqI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *