Ανατριχιαστικά θα έλεγε κανείς πως είναι τα όσα γράφει το https://www.naturalnews.com/ σχετικά με τα εμβόλια νέας τεχνολογίας της Moderna και της Phyzer.
“Οι ενέσεις mRNA της Moderna είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για να προγραμματίζει τους ανθρώπους και να πειράζει τις βιολογικές τους λειτουργίες”, αναφέρει σαν επικεφαλίδα του άρθρου το οποίο υπογράφει ο Lance D Johnson και συνεχίζει αναφέροντας μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα (σε μετάφραση από το team της Ελεύθερης Πένας):

“Οι πειραματικές ενέσεις των Moderna και Pfizer δεν έχουν καμία σχέση με τα παραδοσιακά εμβόλια. Αυτές οι πλατφόρμες mRNA είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για τον προγραμματισμό των ανθρώπων και τη μετατροπή των κυττάρων τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής φαρμάκων. Η πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA μοιάζει με ένα λειτουργικό σύστημα υπολογιστών, παραδέχεται η εταιρεία. Οι επιστήμονες ετοιμάζουν μια μοναδική ακολουθία mRNA που κωδικοποιεί μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Μόλις εγχυθεί σε ανθρώπους, αυτό το πρόγραμμα εκτελείται στο σώμα του ατόμου, σε κυτταρικό επίπεδο. Η Big Pharma συγχωνεύεται με τη Big Tech, υποδουλώνοντας τα ανθρώπινα όντα σε ένα σύστημα ελέγχου που έχει σχεδιαστεί για να επωφεληθεί από τις κυτταρικές και βιολογικές τους λειτουργίες στο απρόβλεπτο μέλλον. Κατά την διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας, οι αξιωματούχοι υγείας δεν επέτρεψαν τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι προκειμένου να έχουν μια υγιή ανοσολογική αντίδραση στη μόλυνση. Έχουμε καταλάβει γιατί έλεγαν ότι πρέπει να περιμένουμε ένα εμβόλιο για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. Ουσιαστικά θέλουν να καταστήσουν ανίκανα τα ανοσοποιητικά συστήματα και έτσι με αυτό τον τρόπο ο κόσμος θα πειστεί να υποβάλλει το σώμα του στα προγράμματα mRNA. Εξασθενώντας το ανοσοποιητικό σύστημα, οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν βρει επίσης το τέλειο άλλοθι αν από τα πειράματα τους προκληθούν τραυματισμοί στους ανθρώπους. Δεν θα φταίει η νέα τεχνολογία που προκάλεσε αλλεργικές αντιδράσεις, επιληπτικές κρίσεις, στειρότητα και θάνατο…

Η Moderna καυχιέται ότι «αρκετές εκατοντάδες επιστήμονες και μηχανικοί επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προώθηση της τεχνολογίας πλατφόρμας της Moderna». Αυτοί οι επιστήμονες προσπαθούν να «χαράξουν» ανθρώπους με βιο-πληροφορίες και να εξαρτήσουν τους πληθυσμούς από την τεχνολογία. Η Moderna μάλιστα έχει ονομάσει την πλατφόρμα mRNA τους ως «Λογισμικό Ζωής». Αυτοί οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν το ξένο mRNA να αποφύγει την ανίχνευση του ανοσοποιητικού. Επίσης, πειραματίζονται με τρόπους να ξεγελάσουν τα ριβοσώματα του κυττάρου ώστε να επεξεργαστούν το mRNA σαν να ήταν φυσικό. Σχεδιάζουν επίσης τρόπους για να καθοδηγήσουν τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν τις τεχνητές πρωτεΐνες μακροπρόθεσμα. Η Moderna βασίστηκε στην επιτυχία της χρήσης τροποποιημένου RNA για τον επαναπρογραμματισμό της λειτουργίας ενός ανθρώπινου βλαστικού κυττάρου, επομένως γενετικά τροποποιώντας το.

Καθώς αυτά τα «λειτουργικά συστήματα» RNA είναι εγκατεστημένα σε ανθρώπινα σώματα, καθίσταται ακόμη πιο σαφές ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προσπαθούν να τροποποιήσουν γενετικά και να κατέχουν ανθρώπινες πρωτεΐνες, ενώ ελέγχουν τις βιολογικές διαδικασίες για τις επόμενες γενιές. Σε ψυχολογικό και φυσιολογικό επίπεδο, τα ανθρώπινα όντα χαρακτηρίζονται σαν βοοειδή καθώς υποβάλλονται σε αυτά τα προγράμματα λογισμικού mRNA. Αυτό το σύστημα δεν είναι φάρμακο, ούτε εμβολιασμός. Αυτό το σύστημα είναι πλήρης κυτταρικός χειρισμός, χρησιμοποιώντας ξένα βιολογικά μόρια για τον κώδικα, την αποκωδικοποίηση, τη ρύθμιση, την αλλαγή της έκφρασης και την αλλαγή των φυσιολογικών οδηγιών μέσα στα ανθρώπινα όντα”.

Photo by engin akyurt on Unsplash

Photo by Hakan Nural on Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *