Λόγο για “νίκη” έκανε ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης με νέα τοποθέτηση του σε κοινωνικό δίκτυο με αφορμή το νόμο 4764/2020 ο οποίος προβλέπει τη σύσταση του “Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμού”. Σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη, δεν ισχύει πλέον η βεβαίωση εμβολιασμού για “νόμιμη χρήση” αλλά για “ιδία χρήση” και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας φόβος για τα παιδιά του δεν θα εμβολιαστούν να μην μπορούν να εγγραφούν στα σχολεία. Αναλυτικά, όλη η τοποθέτηση του κ. Αντωνιάδη είναι η ακόλουθη:

“ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΩΝ 30 ΚΑΙ ΤΩΝ 60 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ…
Α Υ Τ Η ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ !!
Τ Ε Λ Ο Σ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ “ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ” !!
Τυχαία ο Βασίλης Κικίλιας ΔΕΝ μίλησε πριν λίγες μέρες για τη βεβαίωση για “ιδία χρήση”.
Ήταν η ομολογία της ήττας. Μετά το εξώδικο των 60.000 Ελλήνων. Που είναι πάρα πολύ περισσότεροι. Και το ξέρει.
Ζητήσαμε την κατάργηση της βεβαίωσης εμβολιασμού για “νόμιμη χρήση”. Η οποία, όλως ενδεικτικώς, κατά τη σχετική διάταξη της απόφασης του Βασίλη Κικίλια της 30ης Οκτωβρίου, θα προοριζόταν για την εγγραφή των παιδιών στα σχολεία, για ταξίδια στο εξωτερικό ,
“κ.λπ”…
Δηλαδή για ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!
Και όπως ακριβώς έγινε με τον νόμο 4682/2020 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την κατάργηση του οποίου ζήτησαν με εξώδικό τους 30.000 Έλληνες, οπότε και φυσικά δεν θα καταργούσαν τους εαυτούς τους παίρνοντας επίσημα πίσω αυτό που ψήφισαν ελάχιστους τότε μήνες πριν, αλλά στην πράξη τον ακύρωσαν, με δημόσιες ξεκάθαρες δηλώσεις περί αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού ,
έτσι και με τη βεβαίωση εμβολιασμού, δεν θα έπαιρνε ποτέ πίσω επίσημα ο κ. Κικίλιας την απόφαση της 30ης Οκτωβρίου, ώστε έκανε κάτι άλλο :
Στον νόμο 4764/2020, με το άρθρο 55 συστήθηκε το “Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού COVID-19”, στο οποίο όμως προβλέπεται η έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΤΗΘΕΙ !!
Δηλαδή, για “ιδία χρήση”, όπως ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας ξεκάθαρα δήλωσε στην επίσημη ενημέρωση για τον κορωνοϊό την προηγούμενη εβδομάδα.
ΤΕΛΟΣ η “νόμιμη χρήση” ,
ΤΕΛΟΣ τα περί “εγγραφής των παιδιών στα σχολεία” ,
ΤΕΛΟΣ το “κ.λπ” !!
Τι μας έμεινε;
Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ στους χώρους εργασίας. Η τρίτη προσπάθεια υποχρεωτικότητας, η δεύτερη ΕΜΜΕΣΗ.
Πλην όμως ΚΑΙ ΑΥΤΟ θα το κερδίσουμε.
Κατ’ αρχάς σας έχω πει και στα live μου ότι θα πρέπει επιτέλους να αρχίσετε να αντιδράτε και οι ίδιοι.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ :
Να ζητάτε από τους εργοδότες να σας το κάνουν ΓΡΑΠΤΩΣ. Ότι “θα απολυθείτε” ή “δεν θα έρθετε στη δουλειά”, εάν δεν εμβολιαστείτε. Και από πού προβλέπεται η υποχρέωσή σας αυτή.
Οι 8 στους 10 θα εξαφανιστούν.
Όπως έκαναν οι 8 στους 10 διευθυντές των σχολείων όταν οι γονείς τους ζητούσαν να τους το γράψουν ότι εάν δεν στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία, θα έχουν ποινικές κυρώσεις, θα καλέσουν την πρόνοια, θα αφαιρεθεί η επιμέλεια ή ότι θα αναζητηθεί το παιδί τους.
Για τους 2 στους 10 εργοδότες που θα τολμήσουν να απειλήσουν εγγράφως, πιστεύοντας ότι έτσι θα προσδώσουν αξιοπιστία στην παράνομη βία που θα έχουν ασκήσει, θα γίνει αυτό που έγινε με τους 2 στους 10 διευθυντές των σχολείων:
Εκεί θα είναι δηλαδή Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ώρα…
1-2 εγγραφάκια στους διευθυντές και η κατάσταση ξεκαθάρισε.
Μέχρι που στην Κεντρική Μακεδονία έκαναν το λάθος να αναφέρουν σε ένα email προς τους γονείς το όνομά μου, επιτέθηκα, απαίτησα να ζητήσουν συγγνώμη, θέτοντας προθεσμία μερικών ωρών, και η συγγνώμη ήρθε στο mail μου, μαζί με την παραδοχή ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ οι διευθύνσεις και οι πρωτοβάθμιες/δευτεροβάθμιες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ με την απόφαση των γονέων να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.
Συνταγματική η υποχρέωσή τους να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία μέχρι τη Γ΄ Γυμνασίου, συνταγματική όμως υποχρέωση και δικαίωμά τους να προστατεύσουν την υγεία των παιδιών τους.
Το μόνο που πρέπει να υπολογίσουν είναι οι απουσίες και η υπέρβαση των ορίων τους.
Τίποτα άλλο.
Ενόψει του ανοίγματος, όπως άκουσα, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων, θα κάνω επικαιροποίηση των του Σεπτεμβρίου, καθώς πολλοί γονείς δεν με ακολουθούσαν τότε και πρέπει να γνωρίζουν τα παραπάνω αλλά -και κυρίως- τα των τεστ. Καθώς η Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι θα γίνουν, λέει, δειγματοληπτικά τεστ στα παιδιά. Τα αυτά και για τους εκπαιδευτικούς.
Για τους χώρους εργασίας, λοιπόν, 1-2 εγγραφάκια στους εργοδότες, όπως στους διευθυντές των σχολείων, και θα ξεκαθαρίσει ΚΑΙ ΑΥΤΗ η κατάσταση.
Προς το παρόν, χαρείτε τη βήμα-βήμα πορεία μας προς την τελική νίκη.
Υ.Γ.1. Μη διαβάσω πάλι κανένα σχόλιο του τύπου “ναι, αλλά αύριο μπορεί να το πάρουν πίσω”. Κάθε μέρα τους στριμώχνουμε και περισσότερο. Εσείς απλά προσδεθείτε και απολαύστε το ταξίδι προς τη νίκη.
Υ.Γ.2. Πολλοί ρωτάτε τι έγινε με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και με την αναστολή των εμβολιασμών.
Με την αναφορά που κατέθεσα πριν από ελάχιστες ώρες.
Δεν του ζήτησα την έκδοση …βεβαίωσης εμβολιασμού.
Διακοπή όλων των εμβολιασμών στη χώρα του ζήτησα. Κάτι απλό, με απλή μαθηματική επιχειρηματολογία, αλλά ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ.
Με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Οι ώρες είναι κρίσιμες.
Μείνετε προσδεδεμένοι…”

vaccine photo
Φωτογραφία από HeungSoon από το Pixabay

3 σχόλια στο “Αντωνιάδης: “Τέλος η βεβαίωση εμβολιασμού για …νόμιμη χρήση””
  1. Ναι για “ιδία χρήση”, αλλά αν σου πουν στο αεροδρόμιο “δείξε μας τη βεβαίωσή σου που έχεις για ιδία χρήση, διαφορετικά δεν γίνεται να ταξιδέψεις”? Τι γίνεται???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *