Φωτογραφία από <a href="https://pixabay.com/el/users/photolizm-84419/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=417786">Liz Masoner</a> από το <a href="https://pixabay.com/el/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=417786">Pixabay</a>
Ακούστε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Γιώργου Τράγκα για τους εμβολιασμούς στο ραδιόφωνο του Ellada Fm

Όποιος έχει την παραμικρή ανησυχία σχετικά με την “Υποχρεωτικότητα” του εμβολίου πρέπει να ακούσει το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ραδιόφωνο του Ellada Fm.

Μερικές επισημάνσεις:
Ως απάντηση σε σχόλιο δημοσιογράφου: “Κάνω εγώ το εμβόλιο, εξασφαλίζω τον εαυτό μου ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ που δεν το έχει κάνει, έτσι δεν είναι;”
Ο Σύψας απάντησε:
“ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ”.

Οπότε:
(1) Αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ που να “το έχουν απαντήσει” Αυτή είναι η μελέτη, τώρα! Αυτή την στιγμή γίνεται το ΠΕΙΡΑΜΑ, η ΔΟΚΙΜΗ και γι’ αυτό τον λόγο ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ την υπογραφή μας!
(2) Από της στιγμή που ΔΕΝ προστατεύει τους άλλους ( δεν το λέω εγώ, ο ΣΥΨΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! ) αλλά ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΝ το κάνει το “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ” και το κοινωνικό σύνολο, είναι ένα μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ, σύμφωνα με τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ που έχουν παρουσιάσει και όσα τέτοια έχουν δηλώσει ότι υπάρχουν.
(3) Η επιστήμη βασίζεται σε ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Τα “μπορεί”, “ίσως” και τα ευχολόγια, δεν είναι επιστήμη αλλά κάτι άλλο που θα αποφύγω να το κατονομάσω.

https://www.youtube.com/watch?v=vujR3DyzCpk&fbclid=IwAR3naKAqM__QTzR6CcNAihFCaoohSEUBro9a5Bg7KuR8SEUn-syqXUkZzw8

Φωτογραφία από Liz Masoner από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *