<span>Photo by <a href="https://unsplash.com/@judebeck?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Jude Beck</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/2021?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a></span>

Editorial για τη χρονιά που ανέτειλε…

Μια από τις σημαντικότερες χρονιές της παγκόσμιας ιστορίας της ανθρωπότητας μπορεί να χαρακτηριστεί το 2021 που μόλις έχει ανατείλει και ήδη από την πρώτη στιγμή έχουμε καταλάβει (όσοι έχουν ανοιχτά τα μάτια τους τουλάχιστον), πως θα είναι μάλλον “σκληρό” καθώς αποτελεί στην ουσία το …πέρασμα στην matrix εποχή που οραματίζονται οι Παγκοσμοιοποιητές. Και θα ήθελα να πω μια όσο το δυνατόν πιο σύντομη ιστορία που για κάποιους μπορεί να είναι επιστημονική φαντασία ή γραφική. Καμία αντίρρηση. Σεβαστό. Γράφουμε κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι πραγματικά θέλει.

Εδώ θα πρέπει να γίνει κατανοητό σχετικά με αυτούς που οραματίζονται την επιβολή της παγκοσμοιοποίησης, πως τέτοιοι “άνθρωποι” (με ή χωρίς εισαγωγικά δεν έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή), υπάρχουν πλέον παντού. Έχουν απλωθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και για πολλά χρόνια τώρα επιτελούν το “έργο” τους. Έχουν ένα σκοπό. Να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά των λαών και κυρίως να τους δημιουργήσουν τεχνητά προβλήματα προκειμένου να καταφέρουν την κρίσιμη στιγμή να εμφανιστούν ως σωτήρες. Βασικό σχέδιο του δόγματος που πρεσβεύουν αυτοί οι Παγκοσμιοποιητές, είναι να πλήξουν τις έννοιες “πατρίδα, θρησκεία και φυσικά οικογένεια”. Και αυτό είναι κάτι που το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια, με τον κόσμο δυστυχώς να μην του έχει δώσει την απαραίτητη προσοχή και σημασία με αποτέλεσμα να “δρουν” ανενόχλητοι και να κάνουν ξεκάθαρα το κομμάτι τους (αυτό είναι ένα θέμα που χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης αλλά δεν θα το κάνουμε τώρα, μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο).

Επειδή όμως, όπου υπάρχει το κακό, νομοτελειακά υπάρχει και το καλό, οι …ας το πούμε “φωτεινές δυνάμεις”, έχουν …ξυπνήσει και έχουν αποφασίσει να τραβήξουν τα …χαλινάρια στην λαίλαπα γιατί είναι φανερό πως το έχει παρακάνει και τα πράγματα έχουν ξεφύγει με πολλές και κυρίως, απρόβλεπτες συνέπειες. Την πρώτη γεύση για την νέα matrix εποχή που οραματίζεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων την παίρνουμε αυτή τη στιγμή. Εμβολιασμοί και ηλεκτρονικό μητρώο (“φακέλωμα” δηλαδή) με δικαιολογία τη δημόσια υγεία. Είναι πράγματι ένα ισχυρό πρόσχημα. Ένα τρομερό “όπλο” στα χέρια όλων των κυβερνήσεων και αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις. Δηλαδή, ιατρικά θα πρέπει να είσαι ελεγμένος – ανοσοποιημένος, για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο διπλανό σου, ο οποίος μπορεί να πληγεί τόσο ώστε να χάσει ακόμα και τη ζωή του. Ο φόβος απώλειας της ζωής είναι κάτι που έχει “μεταλλάξει” τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων και τους έχει κλείσει στον εαυτό τους. Μέσα στα σπίτια τους. Στην ουσία αποστασιοποιημένους και αποκομμένους από τις κοινωνικές συναναστροφές και τις εκδηλώσεις.

Είναι πραγματικά τρομερό. Μέσα σε ένα διάστημα λίγων μηνών, μια “παγκόσμια προπαγάνδα;” κατάφερε να δημιουργήσει ανθρώπους – φαντάσματα (πόσο τραγικό είναι πραγματικά να βλέπεις νεαρά άτομα γεμάτα ζωή που μπορούν να πιάσουν την πέτρα και να την …λιώσουν, να είναι κλεισμένοι μέσα σε μια μάσκα, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τους δικούς τους ανθρώπους, να μην χαίρονται τη ζωή κτλ. κτλ). Το 2021 λοιπόν, οι οραματιστές της “μεγάλης επανεκκίνησης” (βλέπε great reset), θα παίξουν …τα ρέστα τους. Θα προσπαθήσουν να “τσιτώσουν” και άλλο τα πράγματα. Να τα οδηγήσουν στα άκρα. Αυτοί που έχουν την εντύπωση πως με ένα εμβόλιο θα τελειώσουν όλα, μάλλον θα πρέπει επειγόντως να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις. Ο κορωνοϊός δεν είναι ένας απλός ιός. Δεν ήρθε όπως η ισπανική γρίπη η οποία έκανε τον κύκλο της και …έφυγε.

Είναι ένας σύνθετος ιός, είναι ένα “τέλειο όπλο” που δίνει την ευκαιρία απλόχερα για …πειραματισμούς αφενός (από την μεριά αυτών που έχουν το γενικό πρόσταγμα) και απόλυτου ελέγχου όλων των πληθυσμών αφετέρου. Και είναι απλά η …πρώτη πίστα. Τα …αρρωστημένα μυαλά αυτών που έχουν “στήσει” το παιχνίδι έχουν επινοήσει και άλλα στάδια που μπορούμε να πούμε αγαπητοί μου φίλοι ότι είναι εμπνευσμένα και από λίγο …Hollywood.
Άλλωστε το σύστημα παραδοσιακά έχει τον τρόπο να μας προειδοποιεί γι’ αυτά που θα έρθουν. Κάποιοι μπορούν να χλευάζουν τις ταινίες φαντασίας για παράδειγμα, αλλά αυτές μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και στέλνουν τα μηνύματα τους. Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να τα πάρει και να τα αποκωδικοποιήσει, είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης. Το σύστημα όμως είναι ξεκάθαρο. Και μας λέει κατάμουτρα αυτά που έρχονται…

Εν πάση περιπτώσει. Για να έλθουμε ξανά στις “φωτεινές δυνάμεις” που λέγαμε γιατί δεν θα ήθελα να γίνουμε κουραστικοί. Το 2021 λοιπόν αποτελεί μια χρονιά ορόσημο. Αποτελεί την χρονιά της “σύγκρουσης” και ίσως της “τελικής μάχης”. Και πλέον το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σκληρό διότι κάποιοι παίζουν την ίδια τους την ύπαρξη. Και εδώ είναι που λογικά θα παίξει ρόλο και η δική μας στάση. Όπως έχουμε πει εξάλλου και άλλη φορά, για να παίξει κανείς σκάκι θα πρέπει να μπορεί να ελέγχει τα πιόνια. Να τα μετακινεί δηλαδή όπως αυτός θέλει. Το πρόβλημα αρχίζει και δημιουργείται όταν τα πιόνια για κάποιον λόγο, αρνούνται να παίξουν. Τότε είναι που το τοπίο αλλάζει άρδην και δεν μιλάμε για μια παρτίδα σκάκι αλλά για κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό. Δεν θα ήθελα να κουράσουμε άλλο. Να είστε καλά. Καλή χρονιά και καλή δύναμη…

Photo by Jude Beck on Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *