Μεγαλώνει η αγωνία στην Αμερική (αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο είναι η αλήθεια) για την τελική έκβαση των Αμερικανικών εκλογών. Και φυσικά, όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, παρά την απίστευτη προπαγάνδα των «συστημικών» ΜΜΕ παγκοσμίως να ανέβει …στο θρόνο ο Biden, ο Donald Trump είναι αποφασισμένος να …χαλάσει το πάρτι που στήνεται, δίνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στο …βαθύ κράτος.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών είναι πραγματικά καταιγιστικές στην Αμερική και όλα δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα γίνει «μάχη» στις 6 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια της διαδικασίας πιστοποίησης του εκλογικού αποτελέσματος. Ο Josh Hawley, έγινε ο πρώτος γερουσιαστής που δημόσια τοποθετήθηκε υπέρ του προέδρου Trump δηλώνοντας τα εξής:
«Δεν μπορώ να ψηφίσω για την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων των εκλογικών κολεγίων στις 6 Ιανουαρίου χωρίς να αναγνωρίσω το γεγονός ότι ορισμένες πολιτείες, ιδιαίτερα η Πενσυλβάνια, δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τους δικούς τους νόμους για τις κρατικές εκλογές».

Δείτε το σχετικό video:

Μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις που έχει κάνει έχει τονίσει και τα ακόλουθα:
«Εκτός από το γεγονός ότι ορισμένα κράτη δεν ακολούθησαν τους δικούς τους εκλογικούς νόμους, είχαμε άνευ προηγουμένου παρέμβαση από τις μεγαλύτερες, ισχυρότερες εταιρείες στην ιστορία. Τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, όλοι υπέρ της λογοκρισίας του Joe Biden, όπως δεν είδαμε ποτέ πριν. Θα επισημάνω όλα αυτά τα σημεία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *