Τα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες και στην πατρίδα μας με τον κορωνοϊό –και τα οποία προφανώς κορυφώνονται με τους εμβολιασμούς αν δεν υπάρχουν άλλες … εκπλήξεις- μπορεί να χαρακτηρίζονται πρωτόγνωρα από τον απλό κόσμο, όμως για κάποιους άλλους είναι απλά μια συνέχιση συγκεκριμένων προγραμμάτων. Το θέμα των εμβολιασμών αλλά και του ηλεκτρονικού μητρώου, δεν εμφανίστηκε τώρα ξαφνικά στις ζωές μας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «τρέχει» το συγκεκριμένο πρόγραμμα από το 2018 και απλά στις ημέρες μας το έχει θέσει σε εφαρμογή. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο έχει προαποφασιστεί προ πολλού (και απλά δεν του έδιναν δημοσιότητα για ευνόητους λόγους), έχει μπει στο τελικό στάδιο υλοποίησης και σύμφωνα με τον σχεδιασμό ολοκληρώνεται το 2022 με την τελειοποίηση του «ηλεκτρονικού φακελώματος». Αυτού του μητρώου δηλαδή που ήδη αναμεταδίδουν τα κανάλια στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη κυβέρνηση της χώρας μας (και προφανώς και όποια άλλη ήταν στην εξουσία), δεν κάνει κάτι διαφορετικό από την …γραμμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είναι συγκεκριμένη και δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό. Και εννοείτε ότι όλα αυτά, έχουν περάσει χωρίς τυμπανοκρουσίες. Εμάς μας φαίνονται περίεργα αλλά για τους πολιτικούς ασφαλώς και δεν είναι. Γι΄ αυτό τοποθετούνται με τόση άνεση δημόσια σε ορισμένα πράγματα. Ακολουθούν την κοινή γραμμή, αυτή που έχει αποφασιστεί προ πολλού.

Για όλα τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ. Τα βρίσκει εύκολα στο διαδίκτυο. Υπάρχουν αναλυτικά όλα τα στάδιο του …παγκόσμιου φακελώματος μέσα στο site της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απλά πατήστε τον παρακάτω Σύνδεσμο και δείτε αναλυτικά τα πάντα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019 2022_roadmap_en.pdf?fbclid=IwAR29FcyWHcR5XLJuj4_c-0Y71yQpb_eZMtM6DZIIuAhWGfZ4YpQHPRxt0KY

Τα πράγματα λοιπόν για τις κυβερνήσεις είναι ξεκάθαρα και συγκεκριμένα. Ξέρουν ακριβώς τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν. Και εννοείτε ότι δεν υπολογίζουν τον ανθρώπινο πόνο, την οικονομική κατάρρευση των μικρομεσαίων και τις ψυχικές ασθένειες που προκαλούνται κατά την διάρκεια αυτής σκληρής μετάβασης. Αυτό …τους είπαν να κάνουν και αυτό κάνουν. Απλά, κυνικά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Και φυσικά, τα …πιόνια (εμείς δηλαδή) όσο «παίζουν», θα «παίζουν» και οι κυβερνήσεις. Το μεγάλο πρόβλημα θα δημιουργηθεί όταν τα …πιόνια σταματήσουν να υπακούν. Εκεί θα υπάρχει θέμα με απρόβλεπτες συνέπειες όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς…

Photo credits
Φωτογραφία από dorofeevajana από το Pixabay
Φωτογραφία από Erich Westendarp από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *