Με μία σχετικά “μπακαλίστικη” προσέγγιση και καθώς κάποια στοιχεία δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί ενώ κάποια άλλα ίσως δεν δημοσιοποιηθούν καθόλου, θα προσπαθήσω να αναλύσω την παράνοια που επικρατεί με αριθμούς.
Αν και οι τελικοί αριθμοί μπορεί να έχουν κάποια μικρή απόκλιση απεικονίζουν με πολύ μεγάλη ακρίβεια το τι συμβαίνει.

Ετησίως στην Ελλάδα έχουμε από όλες τις αιτίες και κατά μέσο όρο 10.000 απώλειες ανά μήνα, 120.000/έτος από τις οποίες οι 4.500 αφορούν άτομα ηλικίας εώς 50 ετών (το 3,5%).
Για το 2020 τώρα: 100 άτομα (το 2% αυτής της ηλικιακής ομάδας ή το 0,1% του συνολικού αριθμού), έχουν καταγραφεί ως καταλήξεις ΑΠΟ κορωνοϊό.
Τι ακριβώς σημαίνει όμως αυτό;
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας όταν κάποιος έχει ανιχνευθεί ως “κρούσμα” δηλαδή θετικός στο τεστ του κορονοϊού ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ως κατάληξη ΑΠΟ τον ιό Ασχέτα με το τι άλλα προβλήματα υγείας έχει.
Υπάρχει μάλιστα πληροφορία ότι αυτό ΔΕΝ το αποφασίζουν οι γιατροί αλλά κάποιο πρόγραμμα για υπολογιστή, αλλά αυτό είναι θέμα για επόμενο άρθρο, μετά από επιβεβαίωση.

Για να καταλάβεται που φτάνει η παράνοια, στην Αμερική καταγράφουν ακόμα και θύματα πυροβολισμών ως καταλήξεις από COVID αρκεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα στο τέστ, του οποίου η ακρίβεια αμφισβητείτε ΑΚΟΜΑ και από την εταιρία που το κατασκευάζει – υπο προυποθέσεις. Μπορεί δηλαδή να βγει κάποιος Ψευδός θετικός ή Ψευδός αρνητικός, ενώ στην Ελλάδα και σύμφωνα με την διάσημη δήλωση του Σωτήρη Τσιόδρα καταγράφονται εκτός των άλλων και τα εγκεφαλικά επεισόδια ως καταλήξεις ΑΠΟ κορονοϊό αρκεί να έχουν θετικό τεστ.

Συνοψίζοντας: επειδή έχουν καταγράψει 100 καταλήξεις, ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΩΣ 50 ετών και κατά ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 2020, ΑΠΟ ή ΜΕ αυτόν τον νέο Αόρατο Εχθρό, έχουν Φυλακίσει στα σπίτια του και έχουν επιβάλει αμέτρητους κανόνες και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ σε 6.500.000 άτομα που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα (0-50 ετών) στην Ελλάδα.

Γιατί όλα αυτά; Για το 0,0015%.
Οι ίδιες πιθανότητες που έχεις να πιάσεις 4+1 στο Joker με 1 Ευρώ…

Κάθε ΜΙΑ ζωή είναι ΙΕΡΗ και έχει σημασία, αυτή την ώρα όμως καταστρέφονται στη Ελλάδα οι ζωές εκατομμυρίων ατόμων για κάτι που βγάζει λογικό νόημα.

Τα ακριβή νούμερα μπορείτε να τα βρείτε στο statistics.gr, στο eody.gov.gr και στο ecdc.europa.eu
Οι αριθμοί έχουν στρογγυλοποίηθει για την ευκολότερη κατανοήση της κατάστασης που ζούμε.
*** Έχει γίνει αναγωγή στους συνολικούς ετήσιους αριθμούς σύμφωνα με τα τελευταία ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία (Νοέμβριος 2020)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *