Σαν βγαλμένη από διαφημιστικό τρέϊλερ Αμερικάνικης σαπουνόπερας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν η σημερινή διαδικασία εμβολιασμού του πρωθυπουργού της Ελλάδας αλλά και των υπόλοιπων δημοσίων προσώπων, μεταξύ αυτών της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου αλλά και του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα. Και φυσικά τις επόμενες ώρες και ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά και εντάσσεται και αυτό στη λίστα με τα πολλά πρωτόγνωρα που ζούμε από την στιγμή που εμφανίστηκε αυτός ο ιός που έχει φέρει νέα ήθη και έθιμα. Η …προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό από τη στιγμή των δοκιμών που έκαναν οι εταιρείες που το έχουν κατασκευάσει και κορυφώνεται στις ημέρες μας όπου η Ευρώπη έχει ξεκινήσει να εμβολιάζεται.

Είναι άγνωστο πόσοι θα …πειστούν τελικά να κάνουν ένα εμβόλιο νέας τεχνολογίας (για το οποίο πολλοί ειδικοί γιατροί ανά τον κόσμο) έχουν ζητήσει να περιμένουμε πριν ξεκαθαρίσει αν είναι όσο ασφαλές μας λένε), όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι τα όσα ζούμε θα μπορούσαν να είναι περιεχόμενο τηλεοπτικής σειράς. Υπερπαραγωγής μάλιστα με ένα σωρό επεισόδια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *