Μπορεί να ακούγονται και να έχουν γραφτεί διάφορα, όμως απ’ ότι φαίνεται έγινε Αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στη Γερμανία με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές. Μια ειδική ομάδα του στρατού (Δύναμη Δέλτα), απόλυτα εκπαιδευμένη για τέτοιες καταστάσεις, έκανε επιχείρηση στην μυστική βάση για τους Χάκερς που έχει εγκαταστήσει η CIA στο προξενείο των ΗΠΑ στην Φρανκφούρτη (για την ύπαρξη αυτής της βάσης έχει αναφερθεί από το 2017 και το wikileaks και μπορείτε να το δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.firstpost.com/tech/news-analysis/wikileaks-latest-leaks-claim-that-us-consulate-in-frankfurt-is-a-covert-cia-hacker-base-3698979.html).

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα (https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=161475), υπεύθυνος της στρατιωτικής αυτής επιχείρησης που έγινε στις 10 Νοεμβρίου 2020, ήταν ο Αναπληρωτής Γραμματέας Άμυνας των ΗΠΑ Chris Miller.Το δημοσίευμα αναφέρει ότι συμμετοχή είχε και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Mike Pence και αυτό είναι κάτι που προκύπτει από μια μάλλον συναισθηματική τοποθέτηση που έκανε ο Miller την πρώτη φορά που βρέθηκαν μετά την επιχείρηση. Ο Miller είχε κάνει λόγο για την «πιο περίπλοκη στρατιωτική επιχείρηση που είχε κάνει ποτέ αυτή η χώρα» και ευχαρίστησε τον Pence για την καθοδήγηση του.

Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη μονάδα του στρατού (Δύναμη Δέλτα) είναι ειδικά εκπαιδευμένη και αποτελείται από πολύ ικανά μέλη. Από το 2017 έχει αναπτύξει δράση για τη συλλογή στοιχείων που άπτονται της ποινικής δικαιοσύνης και έχει χαρακτηριστεί ως το «Χρυσό Πρότυπο» συλλογής αποδεικτικών στοιχείων.

Στο ίδιο δημοσίευμα, δίνεται ένα παράδειγμα του πως λειτουργεί η ομάδα. Το 2016 οι Ειδικές Δυνάμεις ανέπτυξαν ένα ασύρματο δίκτυο κοντά σε ένα κτίριο που φιλοξενούσε έναν διακομιστή (server), επιτρέποντας τους να «σαρώσουν» όλα τα δεδομένα στις συσκευές που συνδέονται με αυτόν τον διακομιστή και να τα μεταφέρουν σε ένα κοντινό στρατιωτικό αεροσκάφος.

Λέγεται επίσης ότι διαθέτουν εξοπλισμό που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους. Καταλαβαίνεται τώρα γιατί δεν κατασχέθηκαν οι servers στη Γερμανία; Γιατί προφανώς δεν ήταν απαραίτητο. Αν λοιπόν τα συστήματα ψηφοφορίας σε μια εκλογική αναμέτρηση είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο, αυτό σημαίνει ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας τα έχει όλα. Κάθε κείμενο κινητού τηλεφώνου, κλήση, email, video κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *