Τις θέσεις του σχετικά με τις εκλογές αλλά και την πεποίθηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι και πάλι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ανέπτυξε μέσω ενός πολύ ενδιαφέρον άρθρου ο δημοσιογράφος Fredy Lowe (Canada Free Press).

Μεταξύ άλλων (και σε μετάφραση του «Ελέυθερη Πένα) κάνει λόγο και για τα ακόλουθα:

«Το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα έκανε παρέμβαση στις εκλογές με σκοπό την απομάκρυνση του Ντάναλντ Τραμπ από την προεδρία και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θα κατηγορηθούν για προδοσία.

Ο πρόεδρος Τραμ έχει δυο δρόμους να ακολουθήσει. Ο πρώτος είναι αυτός της διπλωματίας και ο δεύτερος είναι σαφώς πιο επικίνδυνος. Είναι αυτός που του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ακόμα και στρατιωτικές μονάδες ειδικών επιχειρήσεων. Μπορεί αρχικά να επιλέξει το πρώτο, το πιο διπλωματικό μονοπάτι αλλά στη συνέχεια ανάλογα και με το επίπεδο της αντιπολίτευσης θα μπορούσε να περάσει και στο δεύτερο. Φθάνοντας στο τέλος του 2020 ήρθε η ώρα στην Αμερική στην οποία έχει κυριαρχήσει η παραπληροφόρηση προκειμένου να έρθουμε επιτέλους αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της σημερινής κατάστασης. Έχει σημειωθεί διαφθορά στην κυβέρνηση ενώ και το δικαστικό σύστημα εκβιάστηκε. Το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα του έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στους πολιτικούς μας, στα κέντρα παλαιού τύπου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα αναζητά την απόδοση της επένδυσής του. Χρειάζεται όμως απαραίτητα τους χειρισμούς του Τζο Μπάϊντεν. Λάβετε υπόψη ότι ο Joe Biden δεν θα είναι ποτέ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών – Ποτέ!

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να αποχαρακτηρίσει όλα τα έγγραφα του FBI … και να αποκαλύψει όλες τις προδοτικές επιχειρηματικές συναλλαγές με τον Hunter Biden και το Κουμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Θα μπορούσε επίσης να επικαλεστεί ορισμένες διατάξεις του 2018 EO σχετικά με την ξένη παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ και να αρχίσει να καταλαμβάνει τα περιουσιακά στοιχεία των περίπλοκων κέντρων μέσων μαζικής ενημέρωσης και των προδοτικών εταιρειών που βασίζονται στο Internet. Ακολουθώντας επίσης το διπλωματικό μονοπάτι θα μπορούσε να ενεργοποιήσει το National Emergency Broadcast System, παίρνοντας τον έλεγχο όλων των ραδιοφωνικών σταθμών όπου απευθυνόμενος απευθείας στον Αμερικανικό λαό θα μπορεί να μιλήσει για όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της εκλογικής απάτης εξηγώντας γιατί ήταν ο νόμιμος νικητής των εκλογών.

Υπάρχουν δύο πράγματα για οποιονδήποτε από εσάς αμφιβάλλετε για τις συγκεκριμένες θέσεις που έχω αναπτύξει.
Ένα: Πιστεύετε ειλικρινά ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αφήσει τον Μπάιντεν και τους Κομμουνιστές Κινέζους να κλέψουν αυτές τις εκλογές από τον αμερικανικό λαό;
Δύο: Ο Τραμπ μπορεί να πάει σε πόλεμο με την Κίνα …. Σκεφτείτε το έτσι, ένας πόλεμος με την Κίνα … Θα διαρκέσει μόνο μια δεδομένη χρονική περίοδο. Αν όμως ο κομμουνισμός έρθει στην Αμερική, θα διαρκέσει μια ζωή – για τα εγγόνια μας …

Ας σταματούμε για μια στιγμή, προκειμένου να προσευχηθούμε, κυρίως για τη χώρα μας αλλά και για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί θα χρειαστεί κάθε προσευχή να είναι μια ουράνια δύναμη για την ασφάλειά του κατά τις πιο επικίνδυνες ώρες και ημέρες που είναι μπροστά. Αλλά και για να του δώσει το θάρρος, να τραβήξει τη σκανδάλη, όπως λένε, και να πάρει τις δύσκολες αλλά απαραίτητες αποφάσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *