Φωτογραφία από <a href="https://pixabay.com/el/users/conolan-4525104/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4716587">conolan</a> από το <a href="https://pixabay.com/el/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4716587">Pixabay</a>

Έκθεση η οποία κάνει λόγο για ασυνήθιστα εκλογικά αποτελέσματα έχει προσκομίσει ένας από τους αναλυτές δεδομένων των πρόσφατων Αμερικάνικων εκλογών. Μεταξύ άλλων φέρεται να αναφέρει και τα ακόλουθα: «Τα αποδεικτικά στοιχεία της ανάλυσης δείχνουν ότι η χρήση του μηχανήματος Dominion X/ICX BMD (Ballot Marking Device), που κατασκευάστηκε από την Dominion Voting Systems και μηχανών από το HART InterCivic, φαίνεται ότι επηρέασαν ασυνήθιστα τα εκλογικά αποτελέσματα», έγραψε ο αναλυτής δεδομένων σε μια έκθεση που δημοσιοποιήθηκε ήδη.

Ο αναλυτής δεδομένων, ο οποίος επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος για λόγους ασφαλείας, έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάλυση δεδομένων. Στην έρευνά του, χρησιμοποίησε δεδομένα ψηφοφορίας και δεδομένα απογραφής 2017 για να δημιουργήσει ένα βασικό σενάριο για να προβλέψει το αποτέλεσμα των εκλογών. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το βασικό μοντέλο για να συγκρίνει τα αποτελέσματα των εκλογών του Νοεμβρίου. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Μπάιντεν είναι πάνω από τη γραμμή προβλέψεων σε ποσοστό 78 % των κομητειών που χρησιμοποιούν μηχανές ψηφοφορίας από αυτές τις δύο εταιρείες. Η ανάλυσή του δείχνει επίσης ότι ο Μπάιντεν έλαβε σταθερά 5,6% περισσότερες ψήφους σε αυτές τις κομητείες από ό, τι έπρεπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *