pixabay

Η συζήτηση για τον εμβολιασμό και στην Ελλάδα έχει “ανάψει” για τα καλά το τελευταίο διάστημα και όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε πολλά “επεισόδια”. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την ίδια την καθημερινότητα, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ΔΕΝ πρόκειται να κάνει το εμβόλιο. Και όσοι λένε το αντίθετο, ότι ο κόσμος θα τρέξει να προλάβει, θα απογοητευτούν οικτρά. Και θα φανεί στην πράξη. Είναι απαραίτητο για μια ακόμα φορά όμως να γίνει ένας σοβαρός διαχωρισμός τον οποίο δυστυχώς τα …συστημικά ΜΜΕ δεν τον κάνουν.

Είναι άλλο πράγμα να λες ότι το εμβόλιο θα μεταλλάξει το dna του ανθρώπου και άλλο ότι συνταγματικά υπάρχει η επιλογή αν κάποιος ΔΕΝ θέλει να το κάνει χωρίς να έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα του. Τι “παίζουν” όμως τα ΜΜΕ; Τι προβάλλουν συνεχώς; Ότι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν το εμβόλιο, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ επειδή θα αλλάξει το dna τους και ο Bill Gates θα μπορεί να τους ελέγχει … κτλ, κτλ. Χλευάζουν δηλαδή την ιστορία, την υποβαθμίζουν και έμμεσα στέλνουν τον κόσμο στον εμβολιασμό. Αποδομούν δηλαδή όσους εκφράζουν αντιρρήσεις και προβληματισμούς, βαφτίζοντας τους “συνωμοσιολόγους”, ή τρελούς και συγχρόνως “σπρώχνουν” τους ειδικούς που είναι υπέρ του εμβολίου (για όλους τους υπόλοιπους που δεν είναι αρνητές αλλά απλά επιφυλακτικοί το βήμα που τους δίνουν δεν είναι το ίδιο).

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ζούμε σε μια εποχή που γίνεται μια έντονη προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου και με τις ευλογίες του ίδιου του συστήματος παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ο κόσμος έχει διαχωριστεί σε αυτούς που είναι υπέρ και σε αυτούς που είναι κατά. Και φυσικά αυτό είναι κάτι που βολεύει αφάνταστα αυτούς που έχουν την εξουσία γιατί έτσι “ελέγχουν” ένα μεγάλο ποσοστό, θύματα της προπαγάνδας. Είναι αυτό το ποσοστό που θα επιτεθεί αύριο σε αυτούς που δεν θα θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να φορέσουν τη μάσκα, να κρατήσουν αποστάσεις και πάει λέγοντας…

Και δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι αν αυξηθεί πολύ αυτή η πόλωση, θα φθάσουμε να έχουμε και “εμφύλιους” μέσα στους δρόμους. Το γιατί λοιπόν ο κάθε άνθρωπος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, είναι αυστηρώς προσωπικό. Μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανείς. Και φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανένα ΜΜΕ. Αυτό που όμως πρέπει να καταστεί δεδομένο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ κανέναν (άμεσα ή έμμεσα) να βάλει στο σώμα του το οποιοδήποτε φάρμακο. Και αυτό είναι συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *