Η χρήση της μάσκας όπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να σταματήσει τόσο εύκολα, καθώς είναι φανερό πως αυτοί που την έχουν επιβάλλει σχεδιάζουν να την διατηρήσουν για μεγάλο ακόμα χρονικό διάστημα. Δεν είναι μόνο η επιβεβαίωση του ίδιου του Πρωθυπουργού μέσω της δήλωσης του που σας είχαμε παρουσιάσει και από εδώ, αλλά και γενικώς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είναι φανερό πως έχει ήδη δοθεί η εντολή η μάσκα να είναι μαζί μας. Σε όλες τις κοινωνικές επαφές και τις συναναστροφές μας, στην καθημερινότητα μας. Και η ειρωνεία όπως έχει καταλάβει και μια σημαντική μερίδα κόσμου παγκοσμίως, είναι ότι δεν υπάρχει καμία αξία και καμία ουσία σε ένα τέτοιο μέτρο.

Πέραν του ότι η χρήση της μάσκας παντού αμφισβητείται έντονα (όχι από εμάς αλλά από ειδικούς), αποτελεί και ένα θέατρο του παραλόγου. Βγείτε έξω στο δρόμο και δείτε τι συμβαίνει. Κάποιοι τη φορούν κανονικά αλλά οι περισσότεροι την έχουν στο …πηγούνι. Την έχουν πάνω τους επειδή το επιβάλλει ο νόμος. Για κανέναν άλλο λόγο. Και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν υπάρχει καμία χρηστικότητα της μάσκας. Υπάρχει επειδή μας έχουν επιβάλλει να υπάρχει. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Θα ήταν αντιληπτό από τον κόσμο και προφανώς θα τη δεχόταν κιόλας, αν του εξηγούσαν ότι έπρεπε να φοράει μάσκα σε συγκεκριμένα σημεία, σε κλειστούς χώρους, όταν βρίσκεται με άτομα με υποκείμενα νοσήματα, ασθενείς, ηλικιωμένους κτλ, κτλ. Αυτό το πράγμα όμως, «μάσκα παντού», είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Δεν έχει καμία απολύτως λογική. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι έχουμε βάλει τα μικρά παιδιά στην διαδικασία της μάσκας. Γαλουχούμε τις νέες γενιές να μεγαλώνουν με τη μάσκα. Τους διδάσκουμε πως θα μεγαλώνουν και με μάσκα, αν οι εκάστοτε κυβερνήσεις το κρίνουν απαραίτητο. Η μάσκα μπαίνει μέσα στην κουλτούρα και τη ψυχοσύνθεση τους. Τους γίνεται σιγά σιγά βίωμα μέχρι να φθάσουμε σε ένα σημείο που να θεωρείται φυσιολογικό. Να κυκλοφοράς στο δρόμο με μια μάσκα στο πρόσωπο!

Αυτός είναι ο στόχος της ελίτ, που ονειρεύεται την παγκοσμιοποίηση. Να δημιουργήσει νέες γενιές που θα φέρουν μάσκες. Χωρίς ελευθερίες, όταν οι κυβερνήσεις το κρίνουν, φυσικά για το …καλό μας. Αυτά που βιώνουμε την περίοδο αυτή δεν είναι παροδικά. Ήρθαν για να μείνουν και απλά αυτή τη στιγμή «τεστάρονται» και μπαίνουν σιγά σιγά στις ζωές μας. Σήμερα είναι ο κορωνοϊός, αύριο θα είναι ενδεχομένως κάτι άλλο. Γιατί είναι φανερό αγαπητοί μου φίλοι πως το …matrix στο οποίο θέλουν να μας βάλουν έχει πολλά επεισόδια και …ιδιαίτερες πίστες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *