Τα όσα βιώνουμε από τον Μάρτιο του 2020 μπορεί να είναι πρωτόγνωρα για τον λαό, τους απλούς θνητούς, όχι όμως και γι’ αυτούς που έχουν την εξουσία και το γενικό πρόσταγμα. Δεν είμαστε δα και τόσο αδαής για να πιστέψουμε ότι αυτά που ζούμε έγιναν έτσι ξαφνικά, ως λογική συνέπεια της “πανδημίας” του κορωνοϊού. Ούτε βέβαια και το ότι αυτός ο ιός έτυχε φέτος να έρθει στην ανθρωπότητα, όπως είχε γίνει με άλλους ιούς στο παρελθόν.

Oρισμένοι προφανώς και είχαν αντίληψη επ’ ακριβώς του τι θα συμβεί και ποια είναι τα “βήματα” που θα πρέπει να ακολουθηθούν. Επειδή αυτά είναι κάπως δύσπεπτα δεν θα μπούμε σε ιδιαίτερες αναλύσεις στην παρούσα φάση. Σας προτρέπω όμως να σκεφτείτε λιγάκι ορισμένες καταστάσεις που είχαμε ζήσει πριν από τον κορωνοϊό.

Όπως για παράδειγμα μια ταινία που διαπραγματεύονταν ακριβώς το ίδιο αντικείμενο, μια πανδημία, ένα βιβλίο (The Great Reset) που γράφτηκε σχετικό με την κατάσταση που βιώνουμε (και το οποίο έχει στην κατοχή του και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός), κάποιες δηλώσεις του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Gates (έκανε λόγο για pandemic) κτλ, κτλ. Συνωμοσίες θα μπορούσε να πει κάποιος. Μαζί σας.

Όμως είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι πράγματα που είχαν αναλυθεί πολύ πριν έρθουν στην πραγματικότητα. Η μοντέρνα δικτατορία είναι αυτή που βιώνουμε στις μέρες μας. Είμαστε …ελεύθεροι φυλακισμένοι. Αυτή η ιδιότυπη φυλακή είναι η εφεύρεση αυτών που οραματίζονται την παγκοσμιοποίηση προκειμένου να τιθασεύσουν τα πλήθη. Να τα υποτάξουν κυριολεκτικά. Και να τα οδηγήσουν εκεί που πραγματικά θέλουν.

Χρησιμοποιώντας βέβαια την μέθοδο της πλύσης του εγκεφάλου (από τα ΜΜΕ που ελέγχουν) αλλά και της διασποράς του φόβου για το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, που είναι η υγεία, η ίδια του η ζωή. Είναι πράγματα μελετημένα πλήρως, δεν γίνεται τίποτα τυχαίο. Και είναι φανερό πως μας θεωρούν υποχείρια τους. Αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς με λίγα λόγια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *